Samsung GALAXY Fold. PROBLEMA Descoperita la CES 2019

SAMSUNG GALAXY FOLD. O problema foarte serioasa a fost descoperita in cadrul CES 2019 de catre cei care au testat telefonul, iata ce dureri de cap vor avea clientii.

Samsung GALAXY Fold problema

Samsung GALAXY Fold. Noul model de telefon pliabil a fost prezentat in cadrul CES 2019 pentru o parte dintre partenerii companiei coreene, iar ce care l-au testat au descoperit o problema foarte mare a smartphone-ului. Mai exact, Samsung GALAXY Fold nu poate fi pliat in totalitate de catre utilizatori, deoarece ecranul se poate crapa, ceea ce ii cam reduce o parte din “magia” unui telefon pliabil, insa coreenii au si o solutie pentru asta.

Samsung GALAXY Fold. Se pare ca noul model de telefon va fi gandit intr-un asemenea mod incat sa nu fie inchis complet cand este pliat, marginile sale ramanand usor deschise, pentru a se impiedica spargerea ecranului. De aici pot aparea 1000 de alte probleme, deoarede cadaca utilizatorii forteaza inchiderea fortata a Samsung GALAXY Fold, ecranul acestuia s-ar putea crapa complet, iar de aici vor aparea numeroase scandaluri, iar ideea de telefon pliabil va deveni istorie.

Samsung GALAXY Fold. PROBLEMA Descoperita la CES 2019

Samsung GALAXY Fold. O alta problema existenta pentru telefon are la baza faptul ca in actualele prototipuri ecranul ramane cu o serie de cute dupa pliere, ceea ce desigur ca il va face indezirabil pentru clienti. Se pare ca pentru versiunea finala a telefonului problema va fi rezolvata, iar ecranul nu va avea vreo cuta dupa pliere, cel putin teoretic, iar asa aflam care sunt doar cateva dintre principalele probleme ale Samsung GALAXY Fold, pe care coreenii le-au rezolvat pana acum.

However, completely folding the device will lead to a breakage. For this reason, Samsung is testing out the device so that the sides remain slightly lifted when folded. The prototype seen today leaves a crease mark when being folded, but this issue will be fixed in the finalized version.

Samsung GALAXY Fold. In momentul de fata cei de la Samsung fac ultimele modificari pentru hardware-ul si software-ul telefonului pentru a incerca sa se asigure ca nu exista probleme, insa din cate se pare, mai au mult de lucru. Problema cu spargerea ecranului Samsung GALAXY Fold in momentul in care este pliat e de departe cea mai mare dintre toate, si e foarte posibil ca ea sa nu fie rezolvata in totalitate, ceea ce va da nastere foarte multor plangeri.

Samsung GALAXY Fold. Lansarea noului model de smartphone este programata pentru a avea loc in prima parte a acestui an, conform companiei coreene, insa deocamdata nu se stie clar cand.