OnePlus 7. ASA ARATA Telefonul DORIT de TOTI Fanii

OnePlus 7. Asa arata telefonul dorit de catre toti fanii care asteapta o noua versiune in momentul de fata, schimbarile fiind substantiale fata de versiunile anterioare.

OnePlus 7 concept

OnePlus 7. Un prim concept pentru viitorul telefon Android de top apare pe internet pentru a ne arata in ce se poate transforma seria de telefoane pe care chinezii o vor lansa in cursul anului 2019. Foarte multa lume asteapta cu nerabdare lansarea OnePlus 7 pentru ca e posibil ca telefonul sa vina cu conectivitate 5G integrata, insa compania producatoare a afirmat ca se chinuie sa lanseze telefonul la preturi mici, si s-ar putea sa nu paota face asta.

OnePlus 7. Chiar si asa, astazi vedem un concept al telefonului care are nu doar un ecran ce se intinde dintr-o margine in alta a carcasei, ci are deasemenea o camera frontala inclusa in ecran, o camera principala tripla. Ideea din spatele acestui concept pentru OnePlus 7 este una foarte interesanta, si arata cat de multa pasiune s-a pus pentru a crea acest model de telefon, iar asta pentru ca exista foarte multi fani pentru seriile anterioare.

OnePlus 7. ASA ARATA Telefonul DORIT de TOTI Fanii

OnePlus 7. Aspectul general reprezinta o imbunatatire in comparatie cu modelele anterioare lansate  de catre chinezi, desi in partea inferioara inca mai exista o margine destul de sesizabila deocamdata. In ceea ce priveste carcasa, schimbarile sunt putine, insa aspectul general este unul care sugereaza ideea de telefon premium, chiar daca pretul de vanzare va fi cu mult mai mic decat cele inregistrate pentru modelele competitoare de pe piata.

OnePlus 7. Desi conceptul acesta prezinta un telefon foarte interesant, in momentul de fata, e foarte greu de prezis daca e posibil ca OnePlus sa lanseze asa ceva pe piata pentru fanii care asteapta un model nou. Totusi, lansarea OnePlus 7 ar putea avea loc undeva prin primavara, sau vara, anului viitor, asa ca vom mai avea destul de asteptat pana cand telefonul va ajunge efectiv in magazine, chiar daca interesul pentru el deja este mare.

6 COMENTARII