Samsung GALAXY S10. CERTIFICAT OFICIAL, Noutatile EXCLUSIVE

Samsung GALAXY S10. Noile modele de telefoane au fost certificate in mod oficial inainte de lansare, si au dezvaluite cateva noutati exclusive inaintea lansarii.

9

Samsung GALAXY S10 certificare

Samsung GALAXY S10. Noul model de smartphone a fost certificat oficial inaintea lansarii pregatite de catre coreeni, iar impreuna cu asta aflam si cateva noutati exclusive cu privire la telefonul foarte asteptat de catre fani. China este tara in care telefoanele din seria Samsung GALAXY S10 au fost certificate pentru vanzare cu mai bine de o luna si jumatate inainte de a fi aduse efectiv in magazine, dar asa se intampla lucrurile cu fiecare telefon lansat acolo.

Samsung GALAXY S10. Atat modelul standard, cat si cel Plus al telefoanelor din serie au fost certificate de catre autoritatile din China, iar desigur ca specificatiile importante nu au fost dezvaluite de catre compania coreeana. Pe de alta parte, ni s-a confirmat faptul ca numerele de cod pentru aceste doua modele din seria Samsung GALAXY S10 sunt SM-G9730, SM-G9750, unele dintre informatiile furnizate din zvonurile anterioare fiind confirmate pentru toata lumea.

Samsung GALAXY S10 a fost certificat de autoritati inainte de lansare

Samsung GALAXY S10 certificare oficiala

Samsung GALAXY S10. Multumita acestei certificari facute de catre chinezi aflam ca incarcatoarele pentru cele doua modele de telefoane au 9.0V/1.67A si 5.0V/2.0A, foarte apropiate de cele pentru seriile S9 si Note 9. Aici ar putea fi o prima dezamagire confirmata oficial pentru seria Samsung GALAXY S10, iar asta pentru ca seria S9 nu se incarca rapid chiar atat de repede precum telefoanele de la Huawei, sau OnePlus, iar noile modele sunt in aceeasi situatie.

Samsung GALAXY S10. Din pacate, documente furnizate de catre chinezi nu ne spune si ce capacitate vor avea bateriile, dar se speculeaza ca aceste doua modele de telefoane vor avea acumulatoare de 3500 mAh si 4000 mAh. Daca vor fi oferite aceleasi incarcatoare precu in seriile S9 si Note 9, atunci Samsung GALAXY S10 se va incarca la fel de greu, si cei de la Huawei vor avea din nou un avantaj serios in fata produselor coreenilor.

Samsung GALAXY S10. Noua serie de telefoane va fi prezentata in data de 20 februarie in cadrul unei conferinte care are loc in San Francisco, insa lansarea in magazine va avea loc, probabil, pe 8 martie.