Samsung GALAXY Note 10. Nou Procesor SPECIAL Pregatit

Samsung GALAXY Note 10. Noul telefon va avea un nou procesor special pregatit pentru lansare in cursul acestui an, iata ce vrea Samsung sa faca pentru clienti.

Samsung GALAXY Note 10 exynos 9825

Samsung GALAXY Note 10. Asteptat in a doua jumatate a anului 2019, acest model de smartphone ar urma sa fie lansat cu o surpriza speciala pentru cei care astepta noutati pentru seria de telefoane mobile. Mai exact, conform unor informatii aparute astazi, pentru Samsung GALAXY Note 10 este pregatit un chip Exynos 9825, superior celui 9820 care va fi inclus in seria Samsung GALAXY S10, iar asta i-ar putea aduce o serie de beneficii interesante.

Samsung GALAXY Note 10. Procesorul din Exynos 9820 este inferior celui din iPhone XS, dupa cum prea bine stiti deja, iar cei de la Samsung stiu deasemenea ca se afla intr-un mare dezavantaj, chiar si fata de Qualcomm Snapdragon 855. Avand in vedere ca inca mai exista multi clienti cu asteptari mari de la telefoanele coreenilor, pentru Samsung GALAXY Note 10 este posibila implementarea acestui chip Exynos 9825, care sa aduca si performante mai bune pentru clienti.

Samsung GALAXY Note 10 vine cu un nou procesor special facut

Samsung GALAXY Note 10 exynos 9825 procesor

Samsung GALAXY Note 10. In afara de a imbunatati serios performantele pentru acest nou chip Exynos 9825, e greu de spus ce altceva ar mai putea implementa cei de la Samsung, iar asta pentru ca in Exynos 9820 au deja multe inovatii. E foarte posibil ca pentru Samsung GALAXY Note 10 sa se faca un upgrade de procesor doar in ideea de a oferi performante mult mai bune, ceea ce ar ajuta cu siguranta telefoanele, multi clienti punand mare accent pe performante.

Samsung GALAXY Note 10. Avand in vedere ca aceasta serie de telefoane este asteptata pentru lansare undeva prin august, inca mai este mult timp pana cand ele vor fi prezentate in mod oficial de catre companie. Pana atunci vom afla cu siguranta cat de mari vor fi schimbarile pregatite pentru Samsung GALAXY Note 10, si daca noile procesoare vor fi intr-adevar capabile sa se lupte de la egal la egal cu ceea ce ofera iPhone XS, sau telfeoanele Huawei.

Samsung GALAXY Note 10. Separat de procesor, telefonul ar putea veni si cu un ecran nou, insa majoritatea componentelor sale vor fi aceleasi folosite si in seria Samsung GALAXY S10, pregatita acum pentru lansare.