Huawei MATE FOLD. Problema MARE din cauza Xiaomi

HUAWEI MATE FOLD. Noul model de smartphone al chinezilor are o foarte mare problema din cauza a ceea ce pregateste Xiaomi pentru lansare foarte curand.

Huawei MATE FOLD xiaomi

Huawei MATE FOLD. Viitorul telefon pliabil al companiei Huawei este in plin proces de dezvoltare, si asteptarile sunt ca prezentarea sa oficiala sa aiba loc undeva in cursul zilei de 24 februarie, cand chinezii au o conferinta programata. Oficial, Huawei nu a dezvaluit prea multe despre viitorul sau telefon pliabil, doar ca ar urma sa vina cu conectivitate 5G integrata, si ar urma sa fie lansat in cursul acestui an, Huawei MATE FOLD fiind pregatit pentru vara.

Huawei MATE FOLD. Inainte ca noul telefon pliabil al acestei companii sa fie prezentat in mod oficial, cei de la Xiaomi au prezentat un telefon pliabil separat, care arata mult mai interesant chiar si decat Samsung GALAXY FOLD, pe care il pregatesc acum coreenii. Desi l-am vazut doar pentru o perioada foarte scurta de timp, interactiunea pe care presedintele Xiaomi ne-a demonstrata a facut ca multa lume sa se intrebe daca Huawei MATE FOLD poate concura cu el.

Huawei MATE FOLD are concurenta foarte serioasa din partea companiei Xiaomi

Huawei MATE FOLD imagini xiaomi telefon pliabil

Huawei MATE FOLD. In imaginile din acest articol puteti vedea cum arata telefonul pliabil al celor de la Xiaomi in imagini grafice facute in baza brevetelor de inventie inregistrate de catre companie, si trebuie sa recunoastem ca e interesant. Chiar si in scurta interactiune facuta de catre CEO-ul celor de la Xiaomi se vede foarte clar ca telefonul va putea fi indoit intr-o varietate de moduri pentru a putea fi folosit, astfel ca Huawei MATE FOLD ar trebui sa fie cel putin la fel de bun.

Huawei MATE FOLD imagini xiaomi smartphone pliabil

Huawei MATE FOLD. Singurul avantaj pe care Huawei l-a putea avea in fata Xiaomi ar putea fi pe partea de functionalitate, deoarece nici macar in ceea ce priveste preturile nu sunt sanse chiar atat de mari sa-i depaseasca pe competitori. Huawei MATE FOLD are in spate o echipa mai numeroasa de ingineri care sa dezvolte functii speciale pentru telefonul pliabil, asa ca putem avea asteptari ceva mai mari de la ei.

Huawei MATE FOLD imagini xiaomi pliabil

Huawei MATE FOLD. Daca noul telefon pliabil al chinezilor va fi prezentat intr-adevar pe data de 24 februarie, atunci sansele ca el sa fie lansat inaintea Xiaomi cresc considerabil.