Samsung GALAXY S10. PRET, PRECOMANDA in Romania

Samsung GALAXY S10. Preturile oficiale si data de precomanda in Romania au fost dezvaluite, noile modele de telefoane fiind listate deja la eMAG, Orange, sau Vodafone.

Samsung GALAXY S10 PRET precomanda romania

Samsung GALAXY S10. Astazi are loc prezentarea oficiala pentru noile modele de telefoane pregatite de catre compania Samsung pentru clientii din lumea intreaga, iar preturile vor fi dezvaluite in mod oficial, si precomenzile vor fi deschise in Romania. Stim deja ca Samsung GALAXY S10E, Samsung GALAXY S10, si Samsung GALAXY S10 Plus sunt noile telefoane care urmeaza sa fie prezentate, dar si ca precomenzile vor incepe in data de 21 februarie, adica maine.

Samsung GALAXY S10. Inaintea prezentarii in Romania, toate cele trei modele de telefoane au fost deja listate in aceste pagini ale eMAG, Orange, Vodafone, dar si la alte magazine online din Romania. Listarile facute pentru telefoanele din seria Samsung GALAXY S10 sunt facute pentru a le permite clientilor sa se preinregistreze pentru a putea cumpara noile smartphone-uri in momentul in care vor fi disponibile pentru precomanda, adica undeva in cursul zilei de maine.

Samsung GALAXY S10 in Romania, preturile si data de precomanda

Samsung GALAXY S10. Conform unor informatii neoficiale, noile telefoane vor fi vandute in Romania la preturi cuprinse intre 4400 de LEI si 7600 de LEI, adica vor fi la fel de scumpe precum telefoanele iPhone, ceea ce e o idee rea. Cel mai ieftin model al Samsung GALAXY S10 va fi mai ieftin decat cel mai ieftin iPhone XS, si ofera mai mult spatiu de stocare, plus un ecran mai mare, insa fata de modelele de anul trecut, preturile au crescut destul de mult.

Samsung GALAXY S10. La aceste preturi mari, cei de la Samsung vor oferi si unele cadouri pentru clientii care inregistreaza primele precomenzi, in anumite tari fiind oferite casti Galaxy Buds, dar nu se stie ce va fi oferit in Romania. E posibil sa fie vorba despre acelasi cadou, desi e cam scump pentru tara noastra, asa ca m-as astepta mai bine la carcase, incarcatoare, sau alte lucruri mai putin valoroase, oferite ca si cadou la precomanda pentru Samsung GALAXY S10 in Romania.

Samsung GALAXY S10. Conferinta de prezentare pentru noile modele de telefoane va avea loc in aceasta dupa-amiaza, si o veti putea vedea live chiar aici.

9 COMENTARII

  1. Abea astept prezentarea , am inteles ca vor prezenta primul lor acumulator extern de 10000 mAh cu suport pentru incarcarea wireless .

  2. Asteptam la 21 eventul
    Oricat de mult imi place Apple nu pot minti ca nu sunt curios de ce va prezenta samsung azi
    Asa cum si seria surface anul asta poate fi interesanta in toamna