Xiaomi Mi 9, UMILESTE iPhone XS, S10, Huawei in Performante

Xiaomi Mi 9, umileste iPhone XS Max, Samsung GALAXY S10, Huawei MATE 20 Pro, in performante, iata cat de mare este diferenta intre aceste telefoane mobile.

Xiaomi Mi 9 UMILESTE iPhone XS S10 Huawei in Performante

Xiaomi Mi 9, cel mai recent smartphone premium lansat de catre chinezii de la Xiaomi, a fost testat deja in aplicatia de benchmarking AnTuTu, iar rezultatul este unul cu adevarat uimitor pentru un smartphone. Conform rezulatelor obtinute in AnTuTu, Xiaomi Mi 9 obtine intre 372.000 si 409.000 puncte, in comparatie cu iPhone XS Max, pentru care maximul este de 350.000 de puncte, deci vorbim despre o diferenta serioasa de cam 15% intre telefoane.

Xiaomi Mi 9, a fost lansat de catre chinezi cu un nou chip Qualcomm Snapdragon 855, americanii reusind sa creeze ceva care sa tina piept chip-ului A12 al compainei Apple, care a pus “cu botul pe labe” telefoanele Android “in stanga si in dreapta”. Xiaomi Mi 9 vine totusi cu 12 GB RAM DDR 4, insa si ci un Turbo Mode, adica un mod special de functionare care creste performantele telefonului peste cele standard pentru a sustine o experienta buna in jocurile pe care le joaca utilizatorii.

Xiaomi Mi 9 umileste iPhone XS Max, Galaxy S10, Huawei MATE 20 Pro in performante

Xiaomi Mi 9 performante iphone s10 huawei antutu

Xiaomi Mi 9, in contrast cu alte telefoane Android, are mentionat acest lucru de catre producator, deci rezultatul foarte bun din AnTuTu este de asteptat sa fie obtinut inclusiv in rularea de jocuri. Ceea ce arata Xiaomi Mi 9 este un semn foarte clar ca iPhone XS si-a pierdut titlul de “regele smartphone-urilor” in materie de performante, iar asta s-a intamplat mult mai devreme decat in alti ani, dar mai importnat, cu o recunoastere a modificarii modului normal de functionare al procesorului.

Xiaomi Mi 9 performante iphone s10 huawei geekbench

Xiaomi Mi 9, este deasemenea superior in performante fata de Samsung GALAXY S10, Huawei MATE 20 Pro, si orice alt model de smartphone disponibil in momentul de fata pe piata, cel putin conform celor de la AnTuTu. In Geekbench, Xiaomi Mi 9 nu este mai performant decat iPhone XS Max, in special in testul single-core, unde diferenta procentuala este foarte mare, dar asta era oarecum de asteptat, avand in vedere ca procesoarele de la Qualcomm n-au avut succes atunci acolo.