Samsung GALAXY S10. PRIMELE PROBLEME MARI Raportate de Clienti

Samsung GALAXY S10. Primele probleme mari au fost raportate de clientii carora le-au fost livrate primele unitati, iata de ce se plang acestia acum.

Samsung GALAXY S10 probleme

Samsung GALAXY S10. Ajuns in mainile clientilor, noul model de smartphone a inceput sa fie folosit de catre utilizatori pentru ceea ce fac ei in viata de zi cu zi, iar asta a adus si primele probleme reale. Prima problema serioasa de care au inceput sa se planga utilizatorii este cea referitoare la functia menita sa impiedice atingerile accidentale, aceasta neavand vreun efect, clientii raportand faptul ca au facut apelari accidentale cand telefoanele erau plasate in buzunare.

Samsung GALAXY S10. Problemele nu se limiteaza doar la atat, deoarece telefoanele par sa deschida singure aplicatii cand sunt in buzunar, sau sa activeze lanterna, iar asta genereaza utilizare nedorita de catre oameni. Unele persoane s-au plans si ca telefoanele lor Samsung GALAXY S10 au deschis aplicatii si au functionat timp de cateva zeci de minute bune cu ele, astfel ca au inceput sa se incalzeasca, autonomia bateriei fiind deasemenea serios afectata.

Samsung GALAXY S10. PRIMELE PROBLEME MARI Raportate de Clienti

Samsung GALAXY S10. Senzorul de proximitate si software-ul din spatele sau sunt considerate de catre utilziatori drept principala problema, mai ales ca autonomia este afectata din cauza functionarii nepotrivite. Pozitia senzorul de proximitate este considerata de catre multi ca fiind nepotrivita, Samsung GALAXY S10 avand aceasta componenta pozitionata in partea superioara a ecranului, aproape de locatia in care e afisat procentul bateriei, unii spunand ca imaginile afisate pe ecran impiedica scanarea.

Samsung GALAXY S10. Dezactivarea functiilor “Lift to Wake”, “Always On Display”, si “Double tap to Wake” ar fi rezolvat problemele pentru unele persoane, autonomia bateriei crescand cu pana la 30 de puncte procentuale in urma schimbarii. Cei de la Samsung sunt constienti de aceste probleme pe care telefoanele Samsung GALAXY S10 le au in momentul de fata, insa compania nu a oferit vreo explicatie, sau vreo promisiune ca va rezolva lucrurile.

Samsung GALAXY S10. Seria de telefoane a fost lansata in lumea intreaga la finalul saptamanii trecute, iar pana acum a generat vanzari surprinzator de bune.

12 COMENTARII

  1. am in baza de date numai jigniri din partea ta…deci nu mai minti ca altii le scriu cand de fapt tu esti ala
    Mincinosii ca tine de obicei sunt oameni de speta joasa

  2. Nasol. Oricum niciun telefon nu trebuie luat imediat cand apare. Cred ca de abia dupa vreo 6 luni merita sa il iei. Se rezolva problemele de soft macar.

  3. La cat de exact esti, este clar ca vorbesti de tine..
    Lasa-l pe Serban, ca nu o data a zis ca daca va ajunge vreodata sa se uite la 5000$ sau ajunge leguma in pat, prefera sa se sinucida…chestie ce pt tine doar ca o gluma o poti lua ca nu ai IQ sau clasa necesara sa intelegi