Samsung GALAXY S10. TOP 10 cele mai IMPORTANTE Noutati

Samsung GALAXY S10. Un top 10 cu cele mai importante noutati a fost publicat, iar printre ele se numara si cateva premiere pentru industria smartphone.

Samsung GALAXY S10 top 10 noutati

Samsung GALAXY S10. Lansat recent, noul model de telefon vine cu foarte multe noutati interesante, insa astazi vorbim despre 10 dintre cele care merita mentionate, unele dintre ele fiind premiere pentru industria smartphone. Cei de la Samsung au facut un infografic foarte interesant in care dezvaluie noutatile de seama care au fost implementate in telefoanele din seria Samsung GALAXY S10, mai jos fiind vizibila imaginea cu care isi lauda compania noile sale telefoane.

Samsung GALAXY S10. Prima premiera cu care se lauda coreenii este ecranul AMOLED Dynamic, acesta avand integrata o camera frontala intr-o perforatie, dar este si primul certificat VDE pentru gama de culori suportata. Mergand mai departe, Samsung GALAXY S10 top 10 are laudata premiera implementarii unui cititor de amprente ultrasonic, desi Huawei MATE 20 Pro avea unul inca din noiembrie 2018, dar cel din telefonul Samsung are in spate tehnologii noi.

Samsung GALAXY S10. TOP 10 cele mai IMPORTANTE Noutati

Samsung GALAXY S10 top 10 noutati infografic

Samsung GALAXY S10. O alta premiera foarte importanta pentru telefon este capacitatea sa de a inregistra clipuri video in format HDR10+, ecranul avand deasemenea implementat suport pentru aceasta tehnologie. Wi-Fi 6 este o alta premiera pentru Samsung GALAXY S10, tehnologia fiind lansata chiar anul trecut, dar este nevoie si de routere care sa aiba suport pentru ea, altfel este complet inutila pentru clientii care vor cumpara telfeoanele.

Samsung GALAXY S10. Special pentru Android este implementat in premiera suportul de 64 biti pentru jocuri, dar si optimizare speciala pentru motorul grafic Unity, tehnologia Dolby Atmos pentru jocuri ajungand in sfarsit intr-un telefon. Separat de aceste premiere, Samsung GALAXY S10 are prezentate si alte 10 inovatii care trebuie avute in vedere de catre consumatori, Samsung listand 20 dintre noutatile de seama care exista in noua sa serie de telefoane mobile.

Samsung GALAXY S10. Unele dintre aceste noutati au fost prezentate de catre Samsung in conferinta organizata pentru telefoane, altele in diverse review-uri, iar in final vorbim despre multe noutati interesante.