Apple va Lansa un fel de “Netflix pentru Jocuri”

Apple va lansa un "Netflix pentru jocuri", adicand pe iPhone, iPad, si iPod Touch un nou serviciu extrem de interesant pentru toti clientii sai.

Apple va Lansa un fel de Netflix pentru Jocuri

Apple urmeaza sa lanseze maine un fel de “Netflix pentru jocuri”, sau cel putin asa este numit acest serviciu de catre presa americana inaintea conferintei din Cupertino. Conform informatiilor aparute pana acum in presa, Spre deosebire de serviciile de streaming pentru jocuri, cei de la Apple ar dori sa ofere ceva diferit, cu abonamente pentru jocuri.

Mai exact, se pare ca Apple a discutat deja cu producatorii de jocuri pentru iOS si a reusit sa ii convinga sa participe la acest nou plan al sau. In aceasta idee, compania Apple vrea sa le ofere clientilor abonamente lunare care sa le ofere clientilor acces la diverse jocuri pentru iPhone si iPad, fara ca acestia sa fie efectiv nevoiti sa le cumpere pentru a le incerca.

Noul serviciu al celor de la Apple este comparat cu un “Netflix pentru jocuri”, deoarece in loc sa ofere acces la filme si seriale in baza unui abonament lunar, il fera la jocuri. Scopul este de a le oferi mai mult oameni posibilitatea de a incerca jocurile favorite, insa fara a fi nevoiti sa le cumpere efectiv pe fiecare in parte, avand si mai multe optiuni la dispozitie.

Apple is also working on a premium games subscription for its App Store and discussing it with potential partners, according to people with knowledge of the plans. This service won’t take on new cloud-based streaming offerings like Google Stadia. Instead, it will focus on iPhones and iPads and bundle together paid games from different developers that consumers can access for a monthly fee.

Spre deosebire de actualul mod de vanzare a jocurilor, Apple ii va plati pe dezvoltatori in functie de timpul petrecut de oameni folosindu-le aplicatiile, astfel ca fiecare va avea venituri diferite. Cat succes va avea un asemenea serviciu pe iPhone si iPad este greu de spus, dar cu atat de multe device-uri active, e usor de inteles de ce APple e dornic sa incerce metode noi de a face bani.