ORA DE VARA. CAND SE DA CEASUL INAINTE IN 2019 ?

ORA DE VARA. CAND SE DA CEASUL INAINTE IN 2019 ? Iata la ce data va trebui sa facem trecerea la noua ora in Romania, si cand va trebui sa iti pregatesti ceasurile pentru modificare.

ORA DE VARA CAND SE DA CEASUL INAINTE IN 2019

ORA DE VARA reprezinta una dintre cele mai mari schimbari dintr-un an, iar cand se da ceasul inainte in 2019 stiu ca asteptati cu nerabdare sa aflati pentru a va bucura de inca o ora de lumina pe timpul dupa-amiezii. ORA DE VARA se schimba in mod traditional in luna martie a fiecarui an, iar cand se da ceasul inainte in 2019 este foarte important, dar se va intampla exact la fel precum in anii trecuti, asa ca nu veti avea parte de vreo surprize in comparatie cu ceea ce s-a intamplat pana acum.

ORA DE VARA a fost subiectul unor discutii intense la nivel european in cursul anului trecut, si cand se da ceasul inainte in 2019 putea avea parte de o schimbare majora, dar Parlamentul European a lasat fiecare tara sa aleaga asta. ORA DE VARA cand se da ceasul inainte in 2019 este un punct important de referinta si pentru trecerea de la vara la iarna, iar asta pentru ca desi primavara a inceput inca de zilele trecute, e important sa avem parte si de zile mai lungi.

ORA DE VARA va aduce schimbari fiarte mari si pentru natura, iar de cand se da ceasul inainte in 2019, adica de pe data de 31 martie, lucrurile se vor schimba atat pentru oameni, cat si pentru intreaga natura. In mod traditional, trecerea la ORA DE VARA se face in ultima zi de duminica din luna martie a fiecarui an, cand se da ceasul inainte in 2019, astfel ca pe 31 martie va trebui sa va pregatiti sa traiti cu o ora mai putin, si sa va bucurati de zile mai lungi.

ORA DE VARA. CAND SE DA CEASUL INAINTE IN 2019 ? Cum te afecteaza

ORA DE VARA va veni si cu unele schimbari pentru felul in care dormim, iar asta pentru ca va trebui sa ne obisnuim sa ne trezim mai tarziu, cand se da ceasul inainte in 2019 fiind o schimbare atat de mare pe cat credeti. ORA DE VARA ar trebui sa aduca si mai multa productivitate, pentru ca de cand se da ceasul inainte in 2019 oamenii vor avea ocazia de a munci mai mult din moment ce zilele vor fi mai lungi, astfel ca toata lumea va avea de castigat de pe urma acestui lucru.

ORA DE VARA va aduce si pentru copii mai multa distractie, iar asta pentru ca ei vor avea ocazia de a sta mai mult afara, cand se da ceasul inainte in 2019 fiind si un punct de referinta pentru cei care petrec mult timp in inatura. Cand se da ceasul inainte in 2019 este important si pentru cei care sunt mai economi, deoarece ORA DE VARA ar trebui sa le aduca si facturi mai mici pentru energie electrica, desi e greu de spus cat de mai sunt, in final, avantajele pentru oameni.

ORA DE VARA este explicata in detaliu in clipul video de mai sus, cand vi se spune si cand se da ceasul inainte in 2019, sau in alti ani, astfel ca veti sti ce sa faceti inclusiv in anii urmatori, daca sunteti interesati. Cand se da ceasul inainte in 2019 este foarte important si dintr-un alt punct de vedere, deoarece ar putea fi ultima oara cand face trecerea la ORA DE VARA, deoarece din 2020 Parlamentul Romaniei ar putea decide sa renunte complet la ea.

5 COMENTARII