CAND se LANSEAZA Apple Pay in Romania ?

Cand se lanseaza Apple Pay in Romania ? ING si Banca Transilvania au anuntat lansarea sistemului pentru clienti, iata cand il vei putea folosi in tara.

CAND se LANSEAZA Apple Pay in Romania

Cand se lanseaza Apple Pay in Romania ? Intrebarea aceasta sta pe buzele tuturor dupa ce ING Bank si Banca Transilvania au anuntat lansarea Apple Pay in Romania, un serviciu asteptat de mai toti utilizatorii iPhone, iPad, sau Apple Watch. Din pacate in momentul de fata nu se stie cand se lanseaza Apple Pay in Romania, iar asta pentru ca Apple nu le-a permis bancilor sa comunice o data de la care vor face serviciul disponibil pentru clienti.

Chiar daca acum nu stim data exacta cand se lanseaza Apple Pay in Romania, stim foarte sigur faptul ca sistemul de plati mobile al companiei Apple va fi oferit pentru clientii ING si Banca Transilvania in 2019. E foarte posibil sa avem de asteptat destul de mult pana cand se lanseaza Apple Pay in Romania, deoarece exista sanse ca sistemul de plati mobile sa fie disponibil abia in a doua parte a acestui an, compania Apple evitand sa anunte cand il va oferi, iar bancile nu au voie sa o faca.

CAND se LANSEAZA Apple Pay in Romania ?

Cand se lanseaza Apple Pay in Romania, va putea fi folosit de pe orice iPhone, iPad/Apple Watch/Mac-uri pentru plati mobile la POS-uri, dar si pentru plati mobile in aplicatii, sau chiar website-uri care au inclus sistemul. Probabil multi dintre voi nu stiati asta, insa de cand se lanseaza Apple Pay in Romania, va trebui doar sa va inregistrati cardul bancar in dispozitivele voastre Apple compatibile, iar mai apoi veti putea face platile aparoape oriunde, si oricand, inclusiv pe internet.

Cand se lanseaza Apple Pay in Romania veti putea renunta aproape complet la cardurile bancare pentru plati la magazinele din Romania care au POS-uri contactless, iar online, nu stiu cate website-uri din tara noastra vor integra acest sistem de plati. Partea buna este ca de cand se lanseaza Apple Pay in Romania veti putea face in-app purchase-uri in aplicatii folosind sistemul celor de la Apple, iar asta pentru ca integrarea este facuta in mod automat de catre iOS.

Cand se lanseaza Apple Pay in Romania ramane deocamdata o necunoscuta, dar trebuie sa ne bucuram totusi de faptul ca platforma este disponibila in sfarsit si in tara noastra.