Huawei MATE X. ANUNT IMPORTANT dupa PROBLEMELE GALAXY Fold

Huawei MATE X. Un anunt important a venit de la compania Huawei in urma problemelor foarte serioase ale Samsung GALAXY FOLD, iata ce spun chinezii despre telefon.

Huawei MATE X amanare

Huawei MATE X. Problemele Samsung GALAXY FOLD au generat foarte multe intrebari de la fanii companiei Huawei in legatura cu momentul in care noul sau model de smartphone urmeaza sa isi faca apritia pe piata, si daca va mai veni. Intrebarile sunt perfect normale din moment ce lansarea Samsung GALAXY FOLD a fost amanata pentru o perioada nedeterminata de timp, iar Huawei MATE X este tot un telefon pliabil, care ar putea suferi de pe urma unor probleme similare.

Huawei MATE X. La scurt timp dupa ce telefonul Samsung a avut lansarea amanata de catre compania coreeana, au aparut zvonuri care sugerau faptul ca telefonul chinezilor va avea deasemenea lansarea manata pentru luna septembrie. Huawei MATE X fusese anuntat de catre cei de la Huawei ca fiind pregatit pentru lansare in luna iunie, iar in fata acestor zvonuri privind amanarea lansarii pentru septembrie chinezii au fost nevoiti sa reactioneze.

Huawei MATE X. ANUNT IMPORTANT dupa PROBLEMELE GALAXY Fold

Huawei MATE X. Lansarea din iunie ramane in continuare stabilita si in curs de pregatire de catre compania chinezeasca, cel putin conform unui angajat al sau, care a dorit sa clarifice lucrurile privind viitorul telefonului pliabil. Nu este exclus ca Huawei MATE X sa aiba probleme, insa deocamdata nimeni nu a descoperit vreuna, iar cei de la Huawei sunt increzatori ca telefoanele sunt pregatite pentru lansare, asa ca le pregatesc pentru a fi puse in vanzare pentru clientii din lumea intreaga.

Huawei internals have confirmed to them that Mate X will be listed in June this year. However, from the news of the current industry feedback, Huawei’s Mate X project is more stable, while the flip-up folding screen design is more mature than the inner folding folding screen design.

Huawei MATE X. Daca si acest model de smartphone pliabil se va dovedi a avea probleme atat de mari, atunci e foarte posibil ca lumea sa-si piarda increderea in viitorul unor produse de acest gen, mai ales ca sunt atat de scumpe. In ciuda a ceea ce s-a intamplat la Samsung, sunt destul de increzator in faptul ca Huawei MATE X nu va trece prin probleme de acest gen, si ca lansarea sa va fi facut mai simplu, si fara controverse.

Huawei MATE X. Lansarea din iunie va fi precedata de o sesiune de precomenzi, iar chinezii isi vor pune telefoanele in vanzare la preturi care incep de la 2300 de euro, o suma mai mare decat cea ceruta pentru Samsung GALAXY FOLD.

13 COMENTARII

  1. Mda – doua balamale si un ecran complet expus . Nu prea vad cum Mate X asta sa nu aiba probleme .
    Concept interesant, asta cu telefoanele pliabile , dar pare-se greu de realizat fara probleme.

  2. 90% din clientii Huawei au telefoane de 300-350 euro maxim, luate cu zero lei in general la prelungiri de abonament. Sunt cei mai zgârciți si săraci si trag de telefoane 4 ani până crapă. 50% din clientii Samsung au numai S si Note si sunt dispusi sa schimbe telefonul anual. Alti bani, alt nivel, alt target. Un Huawei Fold de 1500 euro va fi un obiect de muzeu. E ca si cum ar scoate Dacia un Logan coupe V6 de 30.000 euro.

  3. O să fie un cuțit bine înfipt în rană din partea Huawei dacă lansează seria fără probleme înaintea lui Samsung. S-ar putea ca lovitura de imagine să ajute la un prim trimestru spre final de an după lansarea Mate, în care Huawei depășește Samsung la vânzări. Părerea mea.

  4. gelatina tu parca erai ipocritul ce dadeai sfaturi sa nu fiu bagat in seama, dar tu te cam bagi in seama mai ales imitandu-ma …
    Bravo IQ 78