Samsung GALAXY S11. SCHIMBAREA care va face UITAT iPhone 11

Samsung GALAXY S11. Iata ce schimbare foarte importanta pentru seria de telefoane va face uitat atat iPhone 11, cat si Huawei MATE 30 Pro, sau alti concurenti din China.

Samsung GALAXY S11 camera quad

Samsung GALAXY S11. Pentru anul 2020 cei de la Samsung pregatesc o serie de schimbari foarte importante pentru telefoanele ce se afla in momentul de fata in plin proces de dezvoltare, iar ea va conta foarte mult pentru clienti. Mai exact, pentru Samsung GALAXY S11 compania coreeana va implementa mai mult ca sigur o camera quad, care este asteptata sa ajunga si in Samsung GALAXY NOTE 10 in vara, fiind primul telefon premium de “serie” care o va avea inclusa.

Samsung GALAXY S11. In momentul de fata Samsung GALAXY S10 5G are integrata o camera quad, si e primul telefon premium al coreenilor cu una integrata, dar e vandut in extrem de putine tari, fiind limitat de conectivitatea 5G. Anul viitor Samsung GALAXY S11 nu va avea limite similare, astfel ca va avea o camera quad integrata mai mult ca sigur si va fi al doilea smartphone premium de la coreeni cu asa ceva oferit oficial.

Samsung GALAXY S11. SCHIMBAREA care va face UITAT iPhone 11

Samsung GALAXY S11. iPhone 11 va avea doar o camera tripla, si ii va lipsi acel senzor de imagine de adancime, care a fost integrat in Huawei P30 PRO, si care va ajunge inclusiv in Huawei MATE 30 PRO, deci si Samsung are nevoie de asta. E posibil ca Samsung GALAXY S11 sa ajunga cu o camera quad cand Huawei ofera camera cu 5 senzori de imagine, insa chiar si asa, ar putea avea ceva superior fata de chinezi.

Samsung GALAXY S11. Aceasta serie de telefoane este extrem de importanta deoarece noutatile aduse de ea vor forta si alti producatori sa implementeze noutati mai importante pentru telefoanele proprii. Camera quad ca fi sigur oferita pentru Samsung GALAXY S11, si sunt destul de sigur ca va depasi atat Huawei P30 PRO, cat si Huawei MATE 30 PRO, despre iPhone 11 nemaiîncapând indoiala, pentru ca Apple a cam pierdut ritmul in ultimii ani.

Samsung GALAXY S11. Lansarea acestui model de smartphone va avea loc peste ceva mai bine de 10 luni de zile, deci va exista o asteptare foarte lunga pentru aparitia sa, iar asta inseamna ca trebuie sa avem multa rabdare.

5 COMENTARII

  1. Prea radical titlul,nu faci uitat un produs doar ca altcineva pune o camera in plus la telefon. Nokia 9 are 5 camere și a făcut uitat tot? Nici pe departe!