Huawei. PREMIERA MONDIALA cu acest NOU Telefon

Huawei. O premiera mondiala impresionanta urmeaza sa fie facuta e catre compania chinezeasca prin lansarea acestui nou model de telefon, iata ce va aduce nou.

Huawei holografic

Huawei. Luand cam toata planeta prin surprindere, compania chinezeasca a dezvaluit in cursul zilei de ieri faptul ca intentioneaza sa lanseze un nou model de telefon, si se pare ca acesta va avea o premiera foarte interesanta. Honor este brand-ul care va lansa acest model nou de telefon, el facand parte din compania Huawei, fiind cel care lanseaza foarte multe modele low si mid-end, generand si o foarte buna parte din vanzarile totale ale companiei chinezesti.

Huawei. Pentru acest nou model de telefon pregatit de catre Honor, compania chinezeasca va folosi un design holografic dinamic, in premiera pentru intreaga industrie a telefoanelor mobile, ceea ce merita laudat. Acest nou design holografic dinamic urmeaza sa fie folosit pentru carcasa telefoanelor pe care Honor le va lansa, cei de la Huawei oferind culori gradient pentru telefoane de ceva vreme, iar tehnologia folosita in acest telefon nou duce lucrurile chiar mai departe.

Huawei. PREMIERA MONDIALA cu acest NOU Telefon

Huawei. Tehnologia se numeste “triple 3d mesh”, adica o “plasa tripla 3D”, aceasta avand menirea de a crea un efect stereoscopic pentru culorile aplicate pe carcasa, acestea schimbandu-se in functie de unghiul din care le privim. In contrast cu actualele culori gradient, noua tehnologie a celor de la Huawei urmeaza sa adauge si adancime pentru culorile carcaselor telefoanelor, iar in Honor se fac testele publice, inainte de a fi adusa tehnologia si in telefoanele companiei principale.

Our design ethos ‘Always Better’ can be found in everything we create. HONOR’s latest Triple 3D Mesh technology is a piece of state-of-the-art craftsmanship. Unveiled for HONOR 20 Series, this industry-first involves a highly precise and complex assembly process. For every 100 back covers, only 20 meet our stringent standards. Despite the tremendous challenge this presents, HONOR is still committed to creating a glassback using this technique.

Huawei. Realizarea tehnologica a fost posibila prin taierea a milioane de prisme in miniatura in sticla de sub carcasa telefoanelor, chinezii folosind un taietor cu diamant pentru a obtine aceste efecte. Pentru a accentua acest design, cei de la Honor vor integra in carcasa si o camera care are forma literei “L”, iar asa Huawei inoveaza din nou in lumea smartphone, felul in care arata telefoanele mobile contand foarte mult pentru clientii care le cumpara.

Huawei. Avand in vedere ca tehnologia e integrata deocamdata doar in telefoanele Honor, ramane de vazut cat va dura pana cand ea va ajunge si in telefoanele companiei principale.