Samsung GALAXY S10. PROBLEME URIASE din Cauza OnePlus 7 PRO

Samsung GALAXY S10. Noua serie de telefoane are probleme foarte mari din cauza OnePlus 7 PRO, iata cat de serioase sunt lucrurile in momentul de fata.

Samsung GALAXY S10 oneplus

Samsung GALAXY S10. Lansat acum doua luni, noul model de smartphone al companiei coreene are probleme foarte mari din cauza OnePlus 7 PRO, desi telefonul abia a fost anuntat de catre producator. Mai exact, OnePlus 7 PRO a inregistrat nu mai putin de 1 milion de precomenzi doar in China in ziua deschiderii lor, iar unii dintre clientii cu Samsung GALAXY S10 se gandesc sa-si vanda telefoanele pentru a-l cumpara pe cel al chinezilor.

Samsung GALAXY S10. Avand in vedere pretul mare de achizitie al telefoanelor coreenilor, valoarea pe care o pot obtine la vanzare clientii ii va ajuta sa finanteze in totalitate, sau aproape in totalitate un OnePlus 7 PRO. Desigur ca deocamdata nu se stie cam cati oameni care detin Samsung GALAXY S10 vor sa cumpere un OnePlus 7 PRO, insa acest model are cel mai mare succes dintre toate cele lansate pana in momentul de fata, desi e mai scump.

Samsung GALAXY S10. PROBLEME URIASE din Cauza OnePlus 7 PRO

Samsung GALAXY S10. Desi parea initial ca Huawei P30 PRO ar putea avea probleme mai mari din cauza OnePlus 7 PRO, se pare ca in realitate telefoanele coreenilor sunt cele afectate mai serios. Daca se va porni un trend in China de a renunta la Samsung GALAXY S10 pentru OnePlus 7 PRO, sau doar OnePlus 7, atunci Samsung va pierde o buna parte dintre cota de piata pe care abia a castigat-o cu noile sale modele de telefoane mobile.

Samsung GALAXY S10. Noua serie a avut foarte mult succes in China, reusind sa urce iar Samsung la o cota de piata de peste 1% dupa cateva trimestre fiscale in care a fost pe continua scadere. Lucrurile pareau sa mearga foarte bine pentru Samsung GALAXY S10 in acest inceput de an, insa se pare ca OnePlus 7 PRO urmeaza sa incetineasca succesul seriei, dar ramane de vazut cam cat de mare va fi impactul in final.

Samsung GALAXY S10. Cu Huawei P30 PRO si OnePlus 7 PRO in fata, Samsung are nevoie de ceva cu adevarat important pentru a continua sa aiba succes in urmatoarele luni.