Huawei. Afirmatiile INCREDIBILE despre Apple

Huawei. O serie de afirmatii incredibile au fost facute despre compania Apple, iata ce a uimit lumea intreaga si ridica foarte multe semne de intrebare.

Huawei laude

Huawei. In ciuda tuturor problemelor din ultima perioada, o declaratie incredibila privind compania Apple a fost facuta saptamana aceasta, si ea arata ca rivalitatea nu e totusi chiar atat de mare intre companii. Mai exact, fondatorul companiei Huawei, Ren Zhengfei a facut cateva afirmatii uimitoare privind compania Apple, spunand ca multumita americanilor putem vedea frumusetea din lume, ceea ce nu te asteptai sa vezi intre doua companii atat de competitive.

Huawei. Interesant este ca fondatorul companiei chinezesti vede Apple ca un fel de “mentor”, si spune ca i-ar face vreodata rau companiei americane, desi angajatii sau au furat, si incercat sa fure, secretele sale industriale. Fondatorul Huawei spune ca Apple este cea mai inovatoare companie din lume in momentul de fata, iar asta in conditiile in care in numeroase evenimente ale chinezilor au fost ironizate produsele celor din Cupertino din cauza lipsei inovatiilor.

Huawei. Afirmatiile INCREDIBILE despre Apple

Huawei. Mai mult decat atat, Zhengfei spune ca fara Apple nu am fi avut internet mobil in momentul de fata, iar asta e oarecum adevarat, pentru ca iPhone 2G si Safari au schimba total experienta de navigare pe internet. Fondatorul Huawei pune Apple inaintea companiei sale in materie de inovatii, insa spune deasemenea si ca SUA nu are tehnologiile care exista in China, deci nu ar avea ce sa fure de la americani pentru ca ei sunt in urma chinezilor din punct de vedere tehnologic.

Apple is the world’s leading company. As a student, why should I oppose my teacher? I would never do that. If there were no Apple, there would be no mobile internet. If there was no Apple to help show us the world, we would not see the beauty of this world. I stole the American technologies from tomorrow. The U.S. doesn’t even have those technologies. We are ahead of the U.S. If we were behind, there would be no need for Trump to strenuously attack us.

Huawei. Afirmatiile fondatorului companiei chinezesti vin in urma problemelor pe care le are din cauza sanctiunilor SUA, dar si dupa ce a spus ca nu ar fi de acord ca guvernul din China sa impuna sanctiuni impotriva Apple. Atitudinea este una foarte interesanta si arata ca nu pare sa existe dorinta de razbunare vis-a-vis de Apple, dar asta nu inseamna ca alte companii din SUA nu vor fi vizate de Huawei, sau guvernul american.

Huawei. In momentul de fata compania nu poate lansa noi modele de telefoane pentru ca nu mai are licenta pentru Android si multe alte componente, situatia sa fiind una foarte proasta.