iOS 13. TREI MARI Noutati Anuntate Inaintea Prezentarii

iOS 13. Trei mari noutati au fost anuntate inaintea prezentarii oficiale a sistemului de operare, iata ce va oferi Apple pentru iDevice-urile sale.

iOS 13 trei noutati

iOS 13. Dupa cum mai mult ca sigur stiti deja, pe data de 3 iunie compania Apple va prezenta noua versiune a sistemului de operare pentru iPhone, ipad, si iPod Touch, urmand a dezvalui si cateva schimbari importante. Incep cu tabletele iPad, pentru care Apple vrea sa implementeze cateva schimbari menite sa le faca mai potrivite pentru cei care vor dispozitive inlocuitoare pentru calculatoare, dar inca nu au gasit in tablete ceea ce cautau de fapt.

iOS 13. Pentru iPhone noua versiune a sistemului de operare va aduce noi functii pentru rularea mai multor aplicatii in acelasi ecran, plus transferarea rapida de informatii intre acestea, la nevoie. Mai mult decat atat, Apple intentioneaza sa faca si modificari pentru ecranul principal de aplicatii in iOS 13, astfel incat utilizatorii sa-si poata organiza mai usor dupa bunul plac aplicatiile pe care le au afisate, dar noutatile nu se vor rezuma doar la atat.

iOS 13. TREI MARI Noutati Anuntate Inaintea Prezentarii

iOS 13. O alta mare schimbare implementata de Apple, care are legatura si cu macOS 10.15, are la baza posibilitatea de a crea aplicatii cu adevarat universale, care functioneaza inclusiv pe Mac-uri. Cei de la Apple au oferit anul trecut o serie de SDK-uri limitate care le ofereai dezvoltatorilor posibilitatea de a invata cum sa faca asta, insa iOS 13 si macOS 10.15 vor aduce imbunatatiri si mai mari in ceea ce priveste posibilitatea de a crea aplicatii cu adevarat universale.

The company plans enhancements to the home screen and new features around using multiple apps at once to help the iPad satisfy more of your computing needs. Developers will get new tools to build iOS apps for Mac laptops and desktop computers, essentially unifying Apple’s app ecosystem. The company is readying major revamps of the Reminders and Health apps and tweaks for Maps, Messages, Apple Books, Home, and Mail. It’s also planning to merge Find my iPhone and Find my Friends into a single app.

iOS 13. In final, compania Apple pregateste o serie de schimbari mai mici, sau ma imari, pentru aplicatiile Apple Maps, Mesaje, Reminders, Apple Books, Home, Mail, Safari, dar si altele. Apple combina aplicatiile Find my iPhone si Find my Friends, un nou dark mode urmand a fi disponibil pentru iOS 13 incepand din aceasta toamna, dar in versiune beta va putea fi testat chiar incepand de lunea viitoare, ceea ce vor putea face multi dintre voi.

iOS 13. Prezentarea oficiala a actualizarii pentru sistemul de operare va fi transmisa in direct de catre compania Apple in data de 3 iunie, incepand cu ora 20:00, ca in fiecare an.