Huawei. ANUNT IMPORTANT Privind Telefoanele

Huawei. Un anunt foarte important privind telefoanele a fost luat si anuntat de catre compania chinezeasca, iata ce se va intampla cu ele.

Huawei obiectiv

Huawei. Compania chinezeasca a facut un anunt extrem de important cu privire la telefoanele pe care le pregateste pentru lansare. Conform unor informatii aparute astazi, planurile companiei de a se mentine deasupra Apple in vanzari nu mai sunt valide. Acelasi lucru poate fi spus inclusiv despre planurile Huawei de a depasi Samsung in vanzari, acest lucru fiind imposibil in momentul de fata, cel putin conform reprezentantilor chinezilor.

Huawei. Un manager al celor de la Honor a afirmat ca planurile interne ale companiei trebuie revizuite din cauza sanctiunilor SUA. Asta ineamna ca scaderile in vanzari din ultima perioada au fortat compania sa-si revizuiasca serios obiectivele interne. Daca pana acum Huawei spera sa vanda peste 200 de milioane de telefoane in 2019, realitatea este ca e o cifra mult prea mare in raport cu posibilitatile actuale, deci vanzarile vor fi cu siguranta mai mici.

Huawei. ANUNT IMPORTANT Privind Telefoanele

Huawei. Informatia privind schimbarea de obiective a chinezilor a venit dupa ce Foxconn a anuntat in cursul zilei de ieri ca i s-a cerut sa scada productia de telefoane. Asta inseamna ca Huawei inregistreaza o scadere substantiala a cererii pentru produsele sale, deci trebuie sa reduca productia in China. Nimeni nu stie cat de mare e scaderea in vanzar, dar e foarte clar ca exista o problema mare.

Huawei. Unii analisti estimau ca vanzarile chinezilor ar urma sa scada cu 25% – 30% in 2019 din cauza sanctiunilor SUA, care au fortat unele companii americane sa rupa colaborarile. Aceasta estimare a fost deja confirmata in Spania, unde un manager a afirmat ca fix atat au pierdut saptamana trecuta. Nu se stie care este situatia in China, dar cel mai probabil Huawei a pierdut serios si acolo deja.

Huawei. In urmatoarele saptamani vom vedea cam cat de serioase au devenit lucrurile, si daca productia va mai fi redusa de catre compania chinezeasca la Foxconn. E de asteptat ca lucrurile sa mearga incontinuare pe un trend descendent pentru chinezi, fara vreo oprire.