Huawei MATE 30 PRO. Lansarea FORTATA, cu PROBLEME

Huawei MATE 30 PRO. Telefonul are lansarea fortata, si va fi una cu probleme destul de mari, iata cu ce se confrunta chinezii in anul 2019.

Huawei MATE 30 PRO lansarea

Huawei MATE 30 PRO. Lansarea noului model de smartphone este fortata in momentul de fata, acest lucru fiind cat se poate de clar in momentul de fata, iar asta va aduce si foarte multe probleme pentru dispozitiv. Lansarea Huawei MATE 30 PRO a fost deja anuntata ca fiind avansata de catre compania Huawei, din noiembrie ea fiind adusa in perioada septembrie – octombrie, si n-ar fi greu de crezut ca ar putea fi programata pentru august, inainte sa expire exceptia pentru sanctiunile din SUA.

Huawei MATE 30 PRO. In momentul de fata chinezii se chinuie sa copieze cat mai multe dintre tehnologiile la care au interdictie in SUA, peste 10.000 de ingineri lucrand la asta in campusul companiei. In paralel, guvernul chinez ameninta companiile americane care indraznesc sa respecte legea si sa rupa relatiile contractuale cu Huawei, insa multe au facut-o deja, iar asta a pus in pericol lansarea Huawei MATE 30 PRO, iar de aici vin foarte multe probleme.

Huawei MATE 30 PRO. Lansarea FORTATA, cu PROBLEME

Huawei MATE 30 PRO. Telefonul are lansarea fortata in momentul de fata, iar asta pentru ca accesul la tehnologii a fost sever restrictionat din cauza sanctiunilor SUA, iar tehnologiile alternative nu sunt nici pe departe la fel de bune. In aceasta situatie, Huawei MATE 30 PRO va fi lansat cu componente care vin de la producatori ce nu vor oferi calitate la fel de buna precum companiile din SUA, deci in final clientii sunt cei care vor avea cel mai mult de suferit.

Huawei MATE 30 PRO. Desi telefonul va fi adus pe piata intr-un context extrem de nefavorabil pentru compania chinezeasca, alta solutie nu prea exista in momentul de fata pentru ea. Fortata de imprejurari, si probabil fara ca amenintarile guvernului chinez sa dea roade, Huawei va incerca sa aduca pe piata Huawei MATE 30 PRO fara Android Q de la Google, ci cu un sistem de oeprare propriu, dar si cu unele componente alternative, de la producatori chinezi.

Huawei MATE 30 PRO. In acest context, marii castigtori vor fi iPhone 11 si Samsung GALAXY S11, care in toamna acestui an, si primavara anului viitor vor avea multi clienti de cucerit usor.

13 COMENTARII

  1. Din pacate cam asa este! In ceea ce priveste noile modele de telefoane vestile sunt foarte proaste! Citeam un articol pe Forbes si se pare ca noile telefoane vor avea un design foarte urat! Tech designerul Ben Geskin a construit efectiv noile modele iar rezultatul este unul dezamagitor. Desi spera ca in realitate noua camera proeminenta sa arate bine pe produsul final, in realitate este groaznica. Tot ce a avut de spus este ” Horrible design… it looks soo awkward…. Steve Jobs would’ve fired everyone”. Tot el spunea ca spera ca utilizarea unei huse sa atenueze masiva proeminenta insa uratenia o sa ramana! Ios 13 o sa aduca un suflu nou si se pare si baterii mai mari insa design-ul o sa fie punctul slab pentru Apple in acest an ceea ce o sa duca la vanzari foarte slabe! Analisti spun ca lipsa 5g si design-ul acesta urat o sa contribuie decisiv la decizia achizitionarii unui nou telefon iar multi posesori de iphone vor dori sa pastreze actualele device-uri in loc sa faca upgrade, asteptand probabil urmatoarea lansare, ceea ce are sens dupa mine! Totodata nu vad nici prea multi cu android sa isi doreasca asa ceva cand au atatea variante atractive pe piata(Note 10, Pixel 4, Xperia 1,Oneplus 7 Pro T etc). Nu vreau sa deranjez cu postarea, sunt posesor de iphone insa imi exprim nemultumirea pentru design-ul ales. Stima

    https://uploads.disquscdn.com/images/bcb5d176af1661c8cb2f3a38c2d40f32ae06bf5316b9dc3b662c951739f55b6b.jpg

  2. Alibaba si Tencent sunt singurele companii chineze in top 10 pe lume! Daca Alibaba se ocupa cu comertul online Tencent a intrat in Top 10 in 2017, avansand pana pe locul al cincilea pe parcursul ultimului an. Compania cu sediul in Shenzen, specializata in jocuri online, aplicatii, servicii de mesagerie instant si plati online.Reusita celor doua companii chineze este impresionat in conditiile in care au avut de infruntat numeroase obstacole pentru a ajunge aici. In momentul de fata nu este nici o alta companie care sa poata bate umar la umar cu Apple dar Huawei sunt singurii care i-au intrecut in ceea ce priveste vanzarea de telefoane! In contextul crizei actuale in care se afla Huawei este greu de crezut ca o sa se redreseze prea curand insa la cati bani sunt in joc nu m-ar surprinde ca in viitorul apropiat sa investeasca foarte mult pentru a fi independenti software si a fi din nou competitivi pe piata telecom.Ca un exemplu daca ar investi masiv in ubuntu touch si ar face un os serios ar fi foarte interesant! marea problema a oricarui os este lipsa aplicatiilor de accea au esuat si windows phone cat si alte os uri. Ramane totusi de vazut ce se intampla

  3. Alibaba si Tencent sunt singurele companii chineze in top 10 pe lume! Daca Alibaba se ocupa cu comertul online Tencent a intrat in Top 10 in 2017, avansand pana pe locul al cincilea pe parcursul ultimului an. Compania cu sediul in Shenzen, specializata in jocuri online, aplicatii, servicii de mesagerie instant si plati online.Reusita celor doua companii chineze este impresionat in conditiile in care au avut de infruntat numeroase obstacole pentru a ajunge aici. In momentul de fata nu este nici o alta companie care sa poata bate umar la umar cu Apple dar Huawei sunt singurii care i-au intrecut in ceea ce priveste vanzarea de telefoane! In contextul crizei actuale in care se afla Huawei este greu de crezut ca o sa se redreseze prea curand insa la cati bani sunt in joc nu m-ar surprinde ca in viitorul apropiat sa investeasca foarte mult pentru a fi independenti software si a fi din nou competitivi pe piata telecom.Ca un exemplu daca ar investi masiv in ubuntu touch si ar face un os serios ar fi foarte interesant! marea problema a oricarui os este lipsa aplicatiilor de accea au esuat si windows phone cat si alte os uri. Ramane totusi de vazut ce se intampla

  4. Alibaba si Tencent sunt singurele companii chineze in top 10 pe lume! Daca Alibaba se ocupa cu comertul online Tencent a intrat in Top 10 in 2017, avansand pana pe locul al cincilea pe parcursul ultimului an. Compania cu sediul in Shenzen, specializata in jocuri online, aplicatii, servicii de mesagerie instant si plati online.Reusita celor doua companii chineze este impresionat in conditiile in care au avut de infruntat numeroase obstacole pentru a ajunge aici. In momentul de fata nu este nici o alta companie care sa poata bate umar la umar cu Apple dar Huawei sunt singurii care i-au intrecut in ceea ce priveste vanzarea de telefoane! In contextul crizei actuale in care se afla Huawei este greu de crezut ca o sa se redreseze prea curand insa la cati bani sunt in joc nu m-ar surprinde ca in viitorul apropiat sa investeasca foarte mult pentru a fi independenti software si a fi din nou competitivi pe piata telecom.Ca un exemplu daca ar investi masiv in ubuntu touch si ar face un os serios ar fi foarte interesant! marea problema a oricarui os este lipsa aplicatiilor de accea au esuat si windows phone cat si alte os uri. Ramane totusi de vazut ce se intampla

  5. Din pacate cam asa este! In ceea ce priveste noile modele de telefoane vestile sunt foarte proaste! Citeam un articol pe Forbes si se pare ca noile telefoane vor avea un design foarte urat! Tech designerul Ben Geskin a construit efectiv noile modele iar rezultatul este unul dezamagitor. Desi spera ca in realitate noua camera proeminenta sa arate bine pe produsul final, in realitate este groaznica. Tot ce a avut de spus este ” Horrible design… it looks soo awkward…. Steve Jobs would’ve fired everyone”. Tot el spunea ca spera ca utilizarea unei huse sa atenueze masiva proeminenta insa uratenia o sa ramana! Ios 13 o sa aduca un suflu nou si se pare si baterii mai mari insa design-ul o sa fie punctul slab pentru Apple in acest an ceea ce o sa duca la vanzari foarte slabe! Analisti spun ca lipsa 5g si design-ul acesta urat o sa contribuie decisiv la decizia achizitionarii unui nou telefon iar multi posesori de iphone vor dori sa pastreze actualele device-uri in loc sa faca upgrade, asteptand probabil urmatoarea lansare, ceea ce are sens dupa mine! Totodata nu vad nici prea multi cu android sa isi doreasca asa ceva cand au atatea variante atractive pe piata(Note 10, Pixel 4, Xperia 1,Oneplus 7 Pro T etc). Nu vreau sa deranjez cu postarea, sunt posesor de iphone insa imi exprim nemultumirea pentru design-ul ales. Stima

    https://uploads.disquscdn.com/images/bcb5d176af1661c8cb2f3a38c2d40f32ae06bf5316b9dc3b662c951739f55b6b.jpg

  6. Fara sa isi dea seama SUA , ii forteaza pe cei de la huawei sa devina independenti, voi va dati seama ce inseamna asta? in ultimii doi ani huawei a detinut cam un sfert din vanzari globale la nivel de smartphone + echipamente si dezvoltare la nivel de telcomunicatii. Ericsson fiind cumparati de ei in 2012. Deci dupa parerea mea in 5 ani daca supravietuieste Huawei se vor bate cot la cot cu Apple, sa nu vorbesc ce s-ar intampla daca china va scoate apple din tara lor.

  7. Eu as fi de părere să mai aștepte puțin pentru că SUA par sa bata în retragere!
    Nu de una sau de altă, dar abia aștept să fac un upgrade..

  8. “Cota de piata pe care o va lasa (Huawei) va fi preluata de companii concurente, in special de Samsung, avand in vedere puterea pe care o detine aceasta in regiuni ca Europa”, a spus Bryan Ma, analist la IDC.
    Happle mai asteapta.

  9. Daca Apple lanseaza in toamna caricaturile alea o sa cumpere pulea. Nu tu 5g, nu alt design, nimic nou. Samsung are cel mai mult de castigat, oppo. Oneplus care o sa vanda in prostie, iphone rateu total anul asta…nici macar fanii nu o cumpere asa ineptie dar utilizatorii android!

  10. Ce companii chienzesti cunosti tu care sa fie 100% independente de SUA in domeniul tehnologic, si sa se lupte de la egal la egal cu gigantii de acolo ?

  11. Alibaba si Tencent sunt singurele companii chineze in top 10 pe lume! Daca Alibaba se ocupa cu comertul online Tencent a intrat in Top 10 in 2017, avansand pana pe locul al cincilea pe parcursul ultimului an. Compania cu sediul in Shenzen, specializata in jocuri online, aplicatii, servicii de mesagerie instant si plati online.Reusita celor doua companii chineze este impresionat in conditiile in care au avut de infruntat numeroase obstacole pentru a ajunge aici. In momentul de fata nu este nici o alta companie care sa poata bate umar la umar cu Apple dar Huawei sunt singurii care i-au intrecut in ceea ce priveste vanzarea de telefoane! In contextul crizei actuale in care se afla Huawei este greu de crezut ca o sa se redreseze prea curand insa la cati bani sunt in joc nu m-ar surprinde ca in viitorul apropiat sa investeasca foarte mult pentru a fi independenti software si a fi din nou competitivi pe piata telecom.Ca un exemplu daca ar investi masiv in ubuntu touch si ar face un os serios ar fi foarte interesant! marea problema a oricarui os este lipsa aplicatiilor de accea au esuat si windows phone cat si alte os uri. Ramane totusi de vazut ce se intampla

  12. Nici cele americane nu sunt independente. Lucrez in domeniul tehnologic si nu exista inca companie care sa isi produca de la 0 un device (smartphone, Pc, etc), pentru ca nu ai cum. Cand am folosit cuvantul independent m-am referit la ruperea legaturilor dintre SUA si huawei, si atat. Nu poti compara Apple cu Huawei ca nu ai cum e ca si cum compari Ford(1903) cu Dacie(’70). Dar ultimii ani ai Apple vs Huawei demonstreaza ca se poate sa cresti chiar daca nu te numesti “Mar”.

  13. Apple scade , nu creste – de vreo 3 ani .
    Deci nu Apple intra in comparatia asta. Apple nu mai reprezinta mare lucru nici in domeniul tehnologiei , nici in cel al imnpresiilor.
    Apple va sfarsi anul asta cu o cota globala de utilizatori de smartphone de sub 10% , deci va fi cam irrelevant in domeniul asta.
    La computere nu e nici macar la atat , vor incerca cu serviciile.