Huawei MATE 30 PRO. Lansarea FORTATA, cu PROBLEME

Huawei MATE 30 PRO. Telefonul are lansarea fortata, si va fi una cu probleme destul de mari, iata cu ce se confrunta chinezii in anul 2019.

Huawei MATE 30 PRO lansarea

Huawei MATE 30 PRO. Lansarea noului model de smartphone este fortata in momentul de fata, acest lucru fiind cat se poate de clar in momentul de fata, iar asta va aduce si foarte multe probleme pentru dispozitiv. Lansarea Huawei MATE 30 PRO a fost deja anuntata ca fiind avansata de catre compania Huawei, din noiembrie ea fiind adusa in perioada septembrie – octombrie, si n-ar fi greu de crezut ca ar putea fi programata pentru august, inainte sa expire exceptia pentru sanctiunile din SUA.

Huawei MATE 30 PRO. In momentul de fata chinezii se chinuie sa copieze cat mai multe dintre tehnologiile la care au interdictie in SUA, peste 10.000 de ingineri lucrand la asta in campusul companiei. In paralel, guvernul chinez ameninta companiile americane care indraznesc sa respecte legea si sa rupa relatiile contractuale cu Huawei, insa multe au facut-o deja, iar asta a pus in pericol lansarea Huawei MATE 30 PRO, iar de aici vin foarte multe probleme.

Huawei MATE 30 PRO. Lansarea FORTATA, cu PROBLEME

Huawei MATE 30 PRO. Telefonul are lansarea fortata in momentul de fata, iar asta pentru ca accesul la tehnologii a fost sever restrictionat din cauza sanctiunilor SUA, iar tehnologiile alternative nu sunt nici pe departe la fel de bune. In aceasta situatie, Huawei MATE 30 PRO va fi lansat cu componente care vin de la producatori ce nu vor oferi calitate la fel de buna precum companiile din SUA, deci in final clientii sunt cei care vor avea cel mai mult de suferit.

Huawei MATE 30 PRO. Desi telefonul va fi adus pe piata intr-un context extrem de nefavorabil pentru compania chinezeasca, alta solutie nu prea exista in momentul de fata pentru ea. Fortata de imprejurari, si probabil fara ca amenintarile guvernului chinez sa dea roade, Huawei va incerca sa aduca pe piata Huawei MATE 30 PRO fara Android Q de la Google, ci cu un sistem de oeprare propriu, dar si cu unele componente alternative, de la producatori chinezi.

Huawei MATE 30 PRO. In acest context, marii castigtori vor fi iPhone 11 si Samsung GALAXY S11, care in toamna acestui an, si primavara anului viitor vor avea multi clienti de cucerit usor.