iOS 13 NU va ELIMINA o Functie Importanta a iPhone

7

ios 13 elimina 3d touch

iOS 13 a fost lansat in versiune beta de catre compania Apple, si este testat de catre unii dintre cei care sunt dornici sa-i afle secretele. In aceasta perioada de testare s-a descoperit faptul ca iOS 13 ar urma sa elimine 3D Touch, si sa il inlocuiasca cu Haptic Touch, ceva ce nu foarte multa lume pare sa agreeze in iPhone.

Aceasta a fost considerata de catre multi ca fiind una dintre marile schimbari pe care telefoanele din seria iPhone 11 o vor avea implementata, insa se pare ca nu e asa. Craig Federighi, unul dintre oamenii care lucreaza activ la iOS 13, sustine ca problemele cu 3D Touch din prima versiune beta sunt nimic mai mult decat probleme.

iOS 13 3d touch haptic touch

El ar da de inteles ca Apple nu ar dori sa elimine 3D Touch, iar din cauza unui bug, iOS 13 nu permite folosirea functiei in mod normal, dar ea n-ar urma sa fie inlocuita cu Haptic Touch. Aceasta ar fi o veste foarte buna pentru multi, insa nu este o confirmare clara a faptului ca iPhone 11 nu va avea eliminat 3D Touch de catre compania Apple cand va fi lansat.