Huawei P30 Pro are confirmat un model nou, asteptat din martie

Huawei P30 PRO este confirmat astazi pentru lansare intr-un nou model care este gandit special pentru clientii care asteptau lansarea sa inca din martie.

Huawei P30 Pro model nou cu 12 gb ram confirmat

Huawei P30 Pro are confirmata lansarea unui nou model pe care foarte multa lume il astepta in magazine inca din luna martie, iar asta pentru ca a fost atunci anuntat pentru lansare, dar nu a mai ajuns efectiv in magazine. Vorbim despre o versiune a Huawei P30 Pro care a fost prezentata de catre chinezii de la Huawei cu 12 GB RAM, insa care nu a mai ajuns efectiv sa fie pusa in vanzare, ceea ce a suparat destul de multa lume.

Huawei P30 Pro a avut confirmata acum o saptamana lansarea acestei versiuni speciale la care compania din China lucreaza chiar din momentul in care a inceput proiectul pentru a crea seria de telefoane mobile. Necesitatea de a avea o versiune cu 12 GB RAM a Huawei P30 Pro a venit in momentul in care producatorii concurenti din China au reinceput sa puna foarte mare accent pe specificatiile pompoase ale telefoanelor, chiar daca nu conteaza prea mult.

Huawei P30 Pro a fost lansat doar in versiuni care au 6 GB RAM si 8 GB RAM, prima fiind mai ieftina, dar oferind o experienta cu mult inferioara fata de cea care are cu 2 GB RAM in plus, Android avand nevoie de foarte multe resurse. Pana acum au aparut diverse dovezi ale faptului ca Huawei P30 Pro nu are tocmai cele mai bune performante chiar si in versiunea cu 8 GB de memorie RAM, asa ca exista motive suficiente pentru existenta celei cu 12 GB RAM.

Huawei P30 Pro va fi lansat intr-o versiune cu 12 GB RAM. Cand va fi ea disponibila ?

Huawei P30 Pro model nou cu 12 gb ram confirmat tenna
Huawei P30 Pro cu 12 gb ram a fost certificat de catre TENNA.

Huawei P30 Pro va fi lansat mai mult ca sigur foarte curand in aceasta noua versiune care are 12 GB RAM, iar asta deoarece in momentul de fata compania chinezeasca nu mai poate pune in vanzare alte telefoane mobile. Lansand acest nou model al Huawei P30 Pro, compania si-ar rezolva o problema cu aparitia de noi telefoane, iar asta pentru ca sanctiuniel SUA nu se aplica si asupra acestui model, seria fiind lansata inainte de impunerea lor.

Huawei P30 Pro a fost foarte apreciat inainte ca sanctiunile din SUA sa fie impuse impotriva companiei chinezesti, asa ca actualizarea seriei ar fi o idee foarte buna pentru a mai readuce telefoanele in atentie. Chiar daca versiunea cu 12 GB RAM a telefoanelor din aceasta serie nu va schimba prea mult experienta de care au parte clientii, va readuce totusi produsele in prim-plan, si va pune mai multa presiune pe concurentii din China, sau chiar pe Samsung.

Huawei P30 Pro va fi mai scump in aceasta noua versiune, ea fiind pregatita initial pentru a fi pusa in vanzare doar in China, dar mai mult ca sigur va ajunge inclusiv in magazinele din alte tari de pe glob. Nu se stie de cat timp ar putea fi nevoie pentru ca asta sa se intample, dar e destul de clar ca planurile chinezilor sunt de a le oferi clientilor si mai multe motive sa ramana interesati de telefoanele pe care ei le au pregatite pentru vanzare.

Huawei P30 Pro este in momentul de fata unul dintre cele mai bune modele de telefoane mobile existente pe piata, dar sanctiunile SUA i-au afectat serios vanzarile.