Samsung GALAXY S10 Plus UIMLESTE iPhone XS Max cu IOS 13

Samsung GALAXY S10 Plus umileste iPhone XS Max, cu iOS 13, intr-un nou test de performante care arata ca Apple nu-si poate indeplini promisiunile acum.

Samsung GALAXY S10 Plus apare astazi intr-un test de performante foarte interesant in care este pus fata in fata cu iPhone XS Max, care ruleaza o versiune beta a noului iOS 13, pentru care au fost facute promisiuni mari. Apple a promis ca iOS 13 deschide aplicatiile de 2 ori mai rapid pe iDevice-uri, iar cum iPhone XS Max e unul dintre cele mai performante produse Apple, un test cu Samsung GALAXY S10 Plus trebuia facut.

Samsung GALAXY S10 Plus umileste iPhone XS Max cu al sau iOS 13, asa cum a facut-o si acum cateva luni de zile, cand telefonul Apple avea iOS 12, si fix aceleasi performante precum acum. Desi cei de la Apple au promis ca performantele iOS 13 ar trebui sa fie mult mai bune pe telefoanele sale, iPhone XS Max demonstreaza ca lucrurile nu stau chiar asa, si este in continuare depasit de Samsung GALAXY S10 Plus fara vreo problema.

Samsung GALAXY S10 Plus UIMLESTE in performante iPhone XS Max cu IOS 13

Samsung GALAXY S10 Plus pierde in fata iPhone XS Max in prima parte a testului, cand se mai face si putina procesare serioasa, dar in a doua parte termina cu 18 secunde mai repede decat telefonul Apple. 18 secunde este o diferenta mare, mult prea mare pentru un telefon care costa peste 1300 de euro, precum e iPhone XS Max, produsul Apple fiind, desigur, mai scump decat Samsung GALAXY S10 Plus cu peste 150 de euro.

Samsung GALAXY S10 Plus este un telefon foarte performant pentru lumea Android, si se pare ca nici macar produsele Apple nu pot sa-i “tina piept”, nici macar cu noul iOS 13, care nu imbunatateste performantele in vreo maniera. Compania Apple are foarte multe promisiuni de indeplinit pana cand iOS 13 va fi lansat in mod oficial, iar asta pentru ca Samsung GALAXY S10 Plus va umili si iPhone 11 daca lucrurile nu se vor schimba in bine pentru Apple.