Windows 10. Schimbarea URIASA Facuta Azi de catre Microsoft

Windows 10. O schimbare foarte importanta facuta de catre compania Microsoft arata hotararea de a imbunatati experienta de folosire a calculatoarelor.

Windows 10 aplicatie cortana

Windows 10. Schimbarea uriasa facuta azi de catre Microsoft ne arata cat de serioasa este compania americana cu planurile sale de a oferi o experienta foarte buna pentru calculatoare. Acum cateva saptamani v-am spus pentru prima oara ca Microsoft vrea sa elimine integrare aactuala a Cortana din Windows 10, si sa mute asistentul personal intr-o aplicatie separata, si iata ca acum totul a fost dus la indeplinire de catre compania americana pentru clientii sai.

Windows 10. Incepand de astazi, in Windows Store este disponibila aplicatia Cortana in versiune beta, iar toti cei interesati de ea o pot instala in calculatoare si testa inainte lansarea in versiunea finala sa aiba loc. Oferind Cortana intr-o aplicatie separata, compania Microsoft va putea sa o actualizeze separat de Windows 10, iar asta inseamna ca va aduce pentru utilizatori mai multe noutati mult mai repede decat ofera actualizari importante pentru sistemul de operare.

Windows 10. Schimbarea URIASA Facuta Azi de catre Microsoft

Windows 10 aplicatie cortana windows store

Windows 10. Cortana este in momentul de fata planificata pentru eliminare completa din sistemul de operare in urmatoarele actualizari majore, iar cea din toamna ar putea oferi si mai multa independenta fata de acest software. Microsoft nu se grabeste sa elimine complet Cortana din Windows 10, pentru ca inca vrea sa faca asistentul sau personal foarte popular, insa desigur ca nu poate sa-si indeplineasca toate obiectivele cu felul in care functioneaza software-ul acum.

“Save time and stay organized—Cortana helps handle day-to-day tasks so you can stay on top of what matters most. Cortana can support you by giving you reminders, keeping your to-do lists, and helping you set timers and alarms. Cortana can also give you quick answers to the questions you ask. As an intelligent assistant, Cortana will find all kinds of info, give you weather and traffic updates, and help you search the web. But Cortana will also get to know you better all the time.”

Windows 10. Microsoft s-a chinuti sa impuna Cortana ca un asistent personal important pentru lumea intreaga, insa Google Assistant, Siri, Amazon Alexa, s-au dovedit a fi cu mult peste ceea ce ofera ea. E improbabil ca asta sa se schimbe prea curand, si compania Microsoft sa reseasca sa ofere pentru Windows 10 un software superior celor ale competitorilor, iar pentru ca stie foarte bine asta, elimina integrarea actuala pentru a le oferi utilizatorilor mai multa libertate in alegerea a ceea ce vor sa foloseasca.