Samsung GALAXY NOTE 10 va UMILI iPhone 11, MATE 30 PRO cu Noul Ecran

Samsung GALAXY NOTE 10 va umili iPhone 11, Huawei MATE 30 PRO cu noul ecran inovator care va fi implementat de catre Samsung, fara a avea alt rival in anul 2019.

Samsung GALAXY NOTE 10 umili iphone 11 huawei mate 30 pro

Samsung GALAXY NOTE 10 va umilit iPhone 11, Huawei Mate 30 Pro, cu noul ecran care este pregatit in momentul de fata pentru lansare de catre compania Samsung, inovatii tehnologice importante fiind pregatite. Informatia vine de la un cunoscut leaker de noutati privind telefoanele coreenilor, iar pentru Samsung GALAXY NOTE 10 el anunta una dintre cele mai mari schimbari din industria smartphone din moment ce telefonul nu va avea egal in 2019.

Samsung GALAXY NOTE 10 nu are dezvaluite imbunatatirile pentru ecranul minune care ar fi asteptat pentru lansare in aceasta vara, dar mai mult ca sigur vorbim despre schimbari foarte importante. Stim deja ca Huawei MATE 30 Pro va avea un ecran cu rata de refresh de 90Hz, despre iPhone 11 nu stim mare lucru, insa Samsung GALAXY NOTE 10 nu va avea un asemenea ecran, dar totusi va fi peste orice altceva urmeaza sa ofere Apple si Huawe in 2019.

Samsung GALAXY NOTE 10 va UMILI iPhone 11, MATE 30 PRO cu Noul Ecran

Samsung GALAXY NOTE 10 continua totusi o serie de telefoane in care compania Samsung a implementat ecrane surprinzator de bune, asa ca nu exista motive sa credem ca zvonul acesta nu ar fi complet adevarat. Stim deja ca Samsung GALAXY NOTE 10 va avea camera frontala montata chiar in mijlocul ecranului nou pe care cei de la Samsung il pregatesc, iar el va fi cel putin la fel de bun precum cel din seria S10, care depaseste totul acum.

Samsung GALAXY NOTE 10 nu va avea doar un ecran foarte bun, ci urmeaza sa aiba deasemenea o camera mult mai buna decat cele implementate in modelele anterioare, dar si un procesor mai performant. E posibil ca o baterie de capacitate mai mare sa fie deasemenea oferita, si nu trebuie sa uitati ca Samsung GALAXY NOTE 10 va fi o serie de telefoane, cu un model standard, si unul PRO, deci vor exista multe schimbari pentru ele.

Samsung GALAXY NOTE 10 a fost deja anuntat in mod oficial pentru prezentare in data de 7 august, Samsung trimitand deja invitatiile pentru eveniment, dar nu se stie deocamdata cand va avea loc si lansarea.