Huawei. TRADAREA INCREDIBILA pentru a-i Ajuta pe Chinezi

Huawei. O tradare neasteptata a venit in ajutorul chinezilor in ciuda tuturor avertismentelor facute de catre SUA cu privire la pericolul din spatele produselor lor.

Huawei retele 5g marea britanie tradare chinezi

Huawei. In ciuda tuturor avertizarilor facute, dar si a scandalurilor generate in jurul companiei chinezesti, iata ca ea are totusi parte de ajutor nesperat, printr-o tradare foarte mare facuta de catre un aliat foarte vechi al SUA. Mai exact, in Marea Britanie cei de la Huawei lucreaza cu marii operatori de telefonie mobila pentru a le furniza echipamente in baza carora sa fie creata infrastructura 5G disponibila pentru clientii din tara inca din anul 2019.

Huawei. Operatorii de telefonie mobila EE, O2, Three, Vodafone, vor folosi si echipamente de la chinezi pentru retelele 5G pe care le vor lansa in tara, in ciuda avertismentelor SUA, dar si a unor semnale initiale de la guvern. Huawei va furniza echipamentele 5G pentru infrastructura Vodafone din 6 orase din Marea Britanie in timp ce pentru ceilalti operatori va furniza echipamente pentru sute de locatii in care vor fi amplasate antene.

Huawei. TRADAREA INCREDIBILA pentru a-i Ajuta pe Chinezi

Huawei. Desi chinezii furnizeaza echipamente pentru retelele 5G din Marea Britanie, se pare ca acestea vor fi folosite la “marginea” infrastructurii, nu in componentele esentiale ale acesteia. Aceasta ar fi si strategia guvernului britanic, care ar fi stabilit neoficial ca Huawei nu ar trebui sa furnizeze echipamente pentru componentele critice ale retelelor de telefonie mobila 5G din Marea Britanie, si se pare ca aceasta limitare e impusa de operatori.

“Huawei is helping develop 5G networks for all four of the UK’s major mobile phone operators. Huawei is already involved in building 5G networks in six of the seven cities in the UK where Vodafone has gone live. It is also helping build hundreds of 5G sites for EE, and has won 5G contracts to build networks for Three and O2 when they go live. The decision to use Huawei in the “non-core” parts of their networks – chiefly the radio systems allowing wireless communication – is a gamble for UK telecom operators.”

Huawei. Desigur ca alti furnizori de echipamente de telecomunicatii au produsele folosite de catre retelele de telefonie mobila, unele chiar si in componentele esentiale ale retelelor Ericsson si Nokia fiind printre ei. Huawei are in mod surprinzator folosite echipamentele de catre operatori, si se pare ca tot ceea ce a spus SUA in legatura cu problemele lor nu pare sa fi contat chiar atat de mult, si asta va ajuta mult compania in Europa.

Huawei. Multe tari de pe continentul european vor urma exemplul Marii Britanii si vor folosi echipamente de la chinezi, in Romania fiind deja folosite atat de catre cei de la Vodafone, cat si de catre Digi Mobil.