Samsung GALAXY S11 Ramane FARA o Functie foarte IMPORTANTA

Samsung GALAXY S11 ramane fara o functie foarte importanta si asta ii va dezamagi pe foarte multi dintre fanii companiei care asteapta lansarea telefonului.

Samsung GALAXY S11 Ramane FARA o Functie foarte IMPORTANTA

Samsung GALAXY S11 ramane fara o functie foarte importanta pentru fanii care cumpara telefoanele celor de la Samsung in fiecare an, acest lucru fiind cat se poate de clar in urma informatiilor recente privind NOTE 10. Mai exact, se pare ca Samsung GALAXY S11 va ramane fara portul audio de 3.5mm, la fel ca Samsung GALAXY NOTE 10, strategia coreenilor fiind de a forta clientii spre adoptarea de accesorii compatibile cu porturile USB-C.

Samsung GALAXY S11 va avea aceasta modificare impusa dupa ani si ani de zile in care cei de la Samsung au ironizat pe unde au putut compania Apple pentru eliminarea din telefoanele iPhone a portului audio de 3.5mm. Desigur ca implementarea acestei schimbari in Samsung GALAXY S11 va fi facuta uitand trecutul, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, iar tot ceea ce au spus coreenii in trecut nici macar nu a existat vreodata.

Samsung GALAXY S11 Ramane FARA portul audio de 3.5mm

Samsung GALAXY S11 va dezamagi foarte multa lume cu aceasta schimbare foarte importanta, iar asta pentru ca exista asteptari foarte mari in ceea ce priveste noutatile pe care le va aduce in primavara anului viitor. Desi vor exista schimbari foarte bune pentru camera, pentru ecran, sau pentru alte componente interne, se pare ca Samsung GALAXY S11 va dezamagi cu eliminarea portului audio de 3.5m, dar trebuia sa se intample si asta candva.

Samsung GALAXY S11 va avea, pe de alta parte, o noua camera cvadrupla, un nou procesor mult mai performant, memorie RAM mai rapida, si un nou mediu de stocare care va transfera datele mult mai repede. Design-ul Samsung GALAXY S11 nu se va schimba chiar atat de mult, insa telefoanele ar trebui sa aiba baterii de capacitate mai mare, plus un sistem de incarcare rapida care va aduce energia mai rapid in baterie.

Samsung GALAXY S11 este in momentul de fata in plin proces de dezvoltare, si va ajunge in magazine undeva in cursul lunii martie a anului 2020, dar pana atunci vom afla multe detalii in legatura cu el.