Apple are NEVOIE de un iPhone cu 5G chiar acum

apple nevoie iphone 5g acum

Apple va lansa telefoane iPhone care au conectivitate 5G, toata lumea stie asta, toata lumea asteapta cu nerabdare asta, insa din pacate mai avem de asteptat. Desi cei de la Apple vor lansa telefoane iPhone cu 5G abia in 2020, analistii americani deja anunta succesul lor, si cred ca vor fi vanzari masive pentru cei din Cupertino.

Apple poate redeveni o companie care valoreaza 1000 de miliarde de dolari multumita unor noi modele ale iPhone care au conectivitate 5G, sau cel putin asta ne spun analistii. Acestia au reinceput sa le recomande investitorilor sa cumpere in masa actiuni ale companiei Apple deoarece preturile lor vor creste substantial in 2020.

Pretul actiunilor Apple a inceput deja sa creasca pe fondul optimismului analistilor, ceea ce era de asteptat, iar asta e posibil sa continue in urmatoarele luni. Analistii au fost cei careintotdeauna au fortat cresteri pentru preturile actiunilor companiei Apple, si asta va continua inclusiv in 2020 pentru ca noile telefoane iPhone cu 5G vor fi foarte asteptate.

Controalele noastre mai recente sugerează că Apple intenționează să aducă 5G la o gamă mai largă de modele iPhone, care este diferită de planul lor atunci când intenționau să utilizeze modemurile Intel. Estimarea noastra ar putea prematura, dar ne așteptăm ca ciclul iPhone din acest an să fie cel mai slab în ultimii ani și in 2019 poate că nu este momentul potrivit să cumpărați telefoanele Apple.