SECRETUL Huawei MATE 30 PRO care Te va FACE sa il CUMPERI

Huawei MATE 30 PRO. Un secret major al telefonului a fost dezvaluit pentru clientii din lumea intreaga, si este o schimbare care te va face sa cumperi telefonul.

Huawei MATE 30 PRO camera penta

Huawei MATE 30 PRO. Fiind cel mai asteptat model de telefon Android in momentul de fata, noul produs al companiei Huawei trebuie sa vina si cu o serie de noutati pe masura, altfel nu va fi cautat de catre fani. Ei bine, una dintre aceste noutati importante are legatura cu noua camera a Huawei MATE 30 PRO, iar asta deoarece am putea vorbi despre o schimbare foarte importanta care este pregatita in secret de catre chinezi pentru clienti.

Huawei MATE 30 PRO. Fiind modelul premium din serie, este de asteptat ca telefonul sa aiba parte si de tehnologii inovatoare pentru camera, iar in aceasta idee, unii asteptau cel putin o camera quad, cvadrupla, pentru el. Ei bine, e posibil ca Huawei MATE 30 PRO sa aiba de fapt o camera cu cinci senzori de imagine, din moment ce se pare ca Huawei MATE 30 Lite are una quad.

SECRETUL Huawei MATE 30 PRO care Te va FACE sa il CUMPERI

Huawei MATE 30 PRO. Daca modelul cel mai ieftin din noua serie de telefoane are o camera quad integrata, la un pret foarte mic, atunci este foarte usor de tras concluzia ca modelul premium va avea o camera mai buna. Aici nu ne referim doar la calitatea senzorilor de imagine din camera Huawei MATE 30 PRO, ci si la numarul acestora, deci e posibil sa vedem 5 senzori de imagine, desi nu se stie foarte clar ce fel de functii va oferi fiecare dintre ei.

Huawei MATE 30 PRO. Daca va avea intr-adevar 5 senzori de imagine, atunci va egala Nokia 9, care a fost lansat cu aceasta premiera, dar n-a avut chiar atat de mult succes din momentul in care a ajuns pe piata. Huawei are cu totul alte resurse pentru o lansare de acest gen, iar Huawei MATE 30 PRO ar putea avea parte de o cu totul alta primire, mai ales daca ar avea intr-adevar schimbari atat de importante implementate.

Huawei MATE 30 PRO. Telefonul este in momentul de fata in plin proces de dezvoltare, si ar trebui sa ajunga la clienti undeva prin toamna, septembrie, sau octombrie, fiind lunile zvonite acum.