Huawei MATE 30 PRO, Primele IMAGINI cu Doua Unitati REALE

Huawei MATE 30 PRO apare astazi in primele imagini care ne arata doua unitati reale in timp ce sunt incarcate, si asa putem vedea in sfarsit noul design.

Huawei MATE 30 PRO apare astazi intr-o prima imagune, doua unitati reale ale viitorului telefon fiind surprise intr-un metrou din China, cel mai probabil, in timp ce erau incarcate de, posibil, un angajat al Huawei. Puteti vedea ca ambele unitati ale Huawei MATE 30 PRO sunt protejate in partile inferioara si superioara pentru a nu le  fi dezvaluite design-urile, iar ecranul pare sa fie curbat intr-o masura mai mare decat in cazul modelelor anterioare.

Huawei MATE 30 PRO imagine unitate reala

Huawei MATE 30 PRO avea deasemenea anuntat un decupaj mai mic pentru ecran anul acesta, insa aceste imagini ne arata ca acele zvonuri sunt complet lipsite de vreun adevar, decupajul urmand a fi in continuare destul de mare. Desigur ca asta era intr-o anumita masura de asteptat pentru ca vorbim despre senzori si camere care au nevoie de spatiu pentru a putea fi integrate, iar Huawei MATE 30 PRO nu prea avea unde sa le aiba ascunse.

Huawei MATE 30 PRO este dezvaluit in primele imagini

Huawei MATE 30 PRO imagine unitate comparata

Huawei MATE 30 PRO este deasemenea si mai ingust decat telefonul langa care este plasat, care pare sa fie un Huawei P30 PRO, dar daca ma insel, si e vorba de alt model, atunci e normal sa nu fie chiar la fel. Pe de alta parte, Huawei MATE 30 PRO nu pare sa fie chiar atat de diferit fata de modelul anterior, cel putin in baza vizualizarii acestor imagini, dar e posibil ca design-ul final sa fie mai interesant, daca este dezvaluit in intregime, nu partial.

Huawei MATE 30 PRO imagine unitate prezentare

Huawei MATE 30 PRO urmeaza sa aiba un nou ecran, probabil de diagonala mai mare decat cel de acum, si separat de asta exista deasemenea posibilitatea sa aduca si o rata de refresh de 90Hz pentru clienti. Mai mult decat atat, stim deja ca un nou procesor, noi module de memorie RAM, noi module de spatiu de stocare, si o baterie mai mare vor fi deasemenea integrate in Huawei MATE 30 PRO de catre chinezi.

Huawei MATE 30 PRO va fi prezentat in septembrie, sau cel tarziu octombrie, urmand a fi lansat la doua, sau trei, saptamani din momentul in care va fi dezvaluit in mod oficial.