iPhone 12 va fi lansat cu un nou tip de ecran OLED flexibil

iPhone 12 va fi lansat cu un nou tip de ecran OLED flexibil, compania Apple fiind deja in discutii avansate pentru a cumpara componentele pentru anul 2020.

iPhone 12 va fi lansat cu un nou tip de ecran OLED flexibil

iPhone 12 are anuntata astazi o noua inovatie surpriza de la compania Apple, mai exact implementarea unui ecran OLED Flexibil de catre americani pentru clientii care sunt dornici sa cumpere viitorul model de telefon. Stiam deja de ceva vreme ca LG lucreaza la dezvoltarea de ecrane OLED pentru viitoarele telefoane ale Apple, insa ca iPhone 12 va avea un ecran flexibil nu cred ca-si imagina cineva, dar iata ca aceasta este ceea ce testeaza americanii.

Cei de la LG investesc masiv in fabrici in care sa produca inclusiv ecrane OLED, asta in timp ce le vand celor din Cupertino ecrane LCD de cativa ani, dar au ramas in urma cu investitiile pentru noua tehnologie. Au existat inclusiv discutii pentru a livra ecrane OLED pentru iPhone 11, insas e pare ca LG va avea productia pregatita doar pentru iPhone 12, astfel ca pana atunci Apple va trebui sa se multumeasca doar cu ce-i ofera Samsung.

LG va livra ecrane OLED flexibile pentru iPhone 12

Ecrane OLED produse acum de catre LG sunt folosite pentru repararea celor stricate in telefoanele iPhone X si iPhone XS vandute la nivel global, dar se pare ca lucrurile vor evolua intr-o cu totul alta directie. Apple si-a dorit de mult timp sa aiba o alternativa la Samsung pentru ecranele folosite in telefoanele iPhone, iar acum pare sa fi ajuns in punctul in care a gasit ceea ce are nevoie, tot de la o companie coreeana, dar rivala.

“LG Display a stabilit modul de operare al fabricii Paju E6, deoarece a fost în sfârșit aprobat de Apple pentru livrarea de ecrane OLED flexibile pentru iPhone. Potrivit unor surse interne, LG Display va furniza ecrane OLED flexibile pentru unele modele de modele de telefoane Apple in 2020. Se ridică, de asemenea, posibilitatea de a furniza cantități mici si pentru modelele lansate în a doua jumătate a acestui an.”

iPhone 12 a avut zilele trecute anuntata lansarea cu un ecran al carui rata de refresh ar fi de 60Hz – 120Hz, deci LG lucreaza mai mult ca sigur sa aduca pentru produsele Apple fix aceasta functionalitate. In baza a ceea ce stim acum, telefoanele din seria iPhone 12 urmeaza sa fie lansate pentru utilizatori in toamna anului 2020, prezentarea urmand a avea mai mult ca sigur loc in septembrie, iar lansarea tot atunci.