Problemele Windows 10 duc la BLOCAREA Acestor Calculatoare

Windows 10 are noi probleme care duc la blocarea unor calculatoare ale utilizatorilor, iata ce decizie a luat compania Microsoft pentru clientii din toata lumea.

Problemele Windows 10 duc BLOCAREA Acestor Calculatoare

Windows 10 are din nou probleme foarte mari, care genereaza faorte multa frustrare pentru un numar mare de utilizatori din lumea intreaga, si totul desi compania a promis ca ele au fost rezolvate si ofera May 2019 Update acum. Din pacate, se pare ca unele dintre calculatoarele pe care May 2019 Update putea fi instalat inca mai au probleme in Windows 10, si a fost luata decizia de a bloca distributia pentru ele, compania Microsoft facand totul in secret.

Windows 10 are probleme foarte mari cu driverele Intel Rapid Storage Technology care au versiunile cuprinse intre 15.1.0.1002 si 15.5.2.1053, calculatoarele blocandu-se dupa instalarea sistemului de operare. Problema este una atat de grava, incat compania Microsoft a decis sa blocheze complet posibilitatea de a instala May 2019 Update pentru Windows 10 pe calculatoarele care au aceste drivere instalate, deci e nevoie de un upgrade la ele.

Problemele Windows 10 duc la BLOCAREA Acestor Calculatoare

Problemele Windows 10 duc BLOCAREA Acestor Calculatoare alerta
Mesajul de alerta pentru blocarea May 2019 Update pe Windows 10.

Instalarea versiunii minime 15.5.2.1054 a driverelor Intel Rapid Storage Technology va debloca instalarea May 2019 Update pentru Windows 10, iar asa utilizatorii vor putea intr-un final sa aiba parte de toate noutatile aduse. Versiunea 15.9.6.1044 a acestor drivere este recomandata pentru a elimina chiar orice fel de probleme pentru calculatoarele care ruleaza Windows 10, deci e mai bine sa faceti update la cea mai recenta versiuni, pentru a fi in siguranta.

Windows 10 are nevoie si de cel mai recent firmware pentru Optane, daca vetma semenea module de memorie in calculatoare, altfel exista deasemenea riscul sa existe instalabilitate dupa actualizare. Este de apreciat faptul ca Windows 10 blocheaza instalarea May 2019 Update pe calculatoarele care au aceste drivere si nu lasa utilizatorii sa si le strice, sau sa piarda date, dar desigur ca ar fi fost mai bine daca totul functiona corect.

Windows 10 a avut multe probleme pentru May 2019 Update, asa cum a avut si pentru actualizarile lansate inaintea sa, deci trebuie de fiecare data sa fim foarte vigilenti inainte de o actualizare.