RO-ALERT. Tanara ELIMINATA din Examen dupa Primirea Alertei

RO-ALERT. O tanara a fost eliminata dintr-un examen foarte important astazi dupa ce a primit o alerta trimisa de catre autoritati in testarea sistemului.

RO-ALERT. Tanara ELIMINATA din Examen dupa Primirea Alertei

RO-ALERT. Testele de zilele acestea au “costat-o” pe o tanara examenul pentru admiterea la facultatea de medicina dupa ce a primit unul dintre mesajele trimise de catre autoritati pentru testarea retelei. Fata sustinea examenul de admitere la facultatea de medicina din Oradea in momentul in care mesajul RO-ALERT i-a ajuns pe telefon, cei din comisia de examen luand decizia de a o elimina pe loc, fara posibilitatea de a contesta decizia lor.

RO-ALERT. Eliminarea tinerei din examen a fost luata deoarece ea nu avea dreptul de a participa la examne cu un telefon mobil in posesie, a doua greseala fiind ca telefonul era deschis, in loc sa fie inchis. Mesajele primite de la RO-ALERT emit un sunet puternic indiferent daca telefoanele au sunetele oprite de catre utilizator, iar asta deoarece asa au fost gandite ele de catre producatori, pentru ca alerta sa ajunga in atentia utilizatorului.

RO-ALERT. Tanara ELIMINATA din Examen dupa Primirea Alertei

RO-ALERT. Tanara care a fost eliminata din examen dupa primirea mesajului de alerta a semnat in prealabil o declaratie prin care se obliga sa nu se prezinte la examen cu vreun telefon mobil. Avand in vedere ca a incalcat ceea ce se obligase sa faca, eliminarea sa din examen a fost obligatorie, altfel se putea considera ca a copiat, sau a incercat sa copieze, mesajul primit prin RO-ALERT fiind doar dovada unei probleme care exista deja.

“Tuturor li s-a precizat de la început să nu-şi ducă telefoanele celulare cu ei, scrie în regulamentul de admitere, ba, mai mult, au şi semnat, la înscriere, că nu au voie să intre cu echipamente electronice în sală. Astăzi, în jurul orei 10, tânăra a fost eliminată pentru că avea asupra ei telefonul mobil, depistat în momentul în care a primit un mesaj prin sistemul RO-ALERT. Supraveghetorii s-au sesizat, i-au cerut telefonul şi a fost eliminată din sală.”

RO-ALERT. Foarte multa lume a primit zilele acestea mesaje de la platforma creata de catre autoritatile romane, iar acest caz este unul poate nefericit, poate in care s-a descoperit o persoana care voia sa copieze. Sunt sigur ca foarte multi dintre voi ati avut telefoanele in buzunare la diverse examene, chiar si pornite, fie ca a fost vorba de Bacalaureat, sau cele din facultate, insa n-ati avut ghinionul de a primi ceva prin RO-ALERT.