Vestea pentru Telefoanele Huawei pe care TOTI Clientii o ASTEPTAU

Telefoanele Huawei au astazi parte de o veste grozava pentru toti clientii din lumea intreaga, iar acesta este doar inceputul pentru o schimbare uriasa.

Vestea pentru Telefoanele Huawei pe care TOTI Clientii o ASTEPTAU

Telefoanele Huawei au astazi de o veste grozava pe care toti clientii o asteptau de faorte multa vreme, si sunt destul de sigur ca foarte sigur ca acesta este doar inceputul pentru ceva si mai important. Dupa luni de zile cu sanctiuni dure pentru telefoanele Huawei, iata ca astazi aflam o veste importanta, mai exact ca Honor 20 Pro, un telefon cu lansarea amanata din cauza sanctiunilor din SUA, va fi intr-un final pus in vanzare la nivel global.

Telefoanele Huawei au practic parte de prima veste buna din ultimele luni, deoarece Honor 20 Pro a fost licentiat de catre Google pentru vanzare cu Android, ceva ce initial compania americana refuzase sa faca. Daca a facut-o acum, asta inseamna ca problemele care au impiedicat acest lucru au fost rezolvate, fie prin licentierea ei, fie prin alte metode, iar asta inseamna ca lansarile pentru telefoanele Huawei ar putea reintra intr-un oarecare normal.

Vestea pentru Telefoanele Huawei pe care TOTI Clientii o ASTEPTAU

Honor 20 Pro este doar unul dintre telefoanele Huawei care au avut lansarea amanata din cauza sanctiunilor din SUA, astfel ca schimbarea de atitudine din momentul de fata ar putea fi benefica si pentru alte modele. Stim cu totii ca pana in toamna ar trebui sa ajunga pe piata mult mai multe dintre telefoanele Huawei care se afla acum in dezvoltare, dar totul depinde si de dorinta altor parteneri ai chinezilor de a continua sa licentieze produsele.

“HONOR, marca mondială a smartphone-urilor, a anunțat astăzi disponibilitatea comercială a HONOR 20 PRO, iar Rusia a fost prima piață care a început vânzarea oficială la un eveniment mediatic desfășurat la Moscova. În plus, disponibilitățile din Marea Britanie, Franța, Italia, Spania, Germania, Olanda, Republica Cehă, Finlanda, Polonia, Malaezia, Egipt, Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite și alte piete vor urma curand.”

Google era ultima speranta pentru lansarea telefoanele Huawei care erau dezvoltate deja si pregatite de punere in vanzare, si se pare ca intr-un final au reusit sa gaseasca si intelegere la guvernul american. Honor 20 Pro a fost lansat in China de ceva vreme, dar acum va ajunge in alte zone europene deocamdata, iar asta pentru ca in SUA telefoanele Huawei sunt neoficial interzise de catre diversele magazine fizice, sau online la vanzare.

Telefoanele Huawei noi vor ajunge si in Romania la un moment dat, insa ramane de vazut de cat timp va fi nevoie pentru o distributie globala acestui nou model, dar si a altor viitoare.