Clientii Romani ai Huawei au Parte de un Anunt GROZAV Astazi

Huawei. Clientii romani ai companiei, si nu numai, au parte de un anunt grozav astazi, iata ce s-a realizat pentru toti si cat ne putem bucura de schimbari.

Clientii Romani ai Huawei au Parte de un Anunt GROZAV Astazi

Huawei. Compania chinezeasca are un anunt grozav pentru clientii din Romania, dar si pentru cei care inca n-au decis sa-i cumpere unul dintre produse, dar poate vor sa o faca in viitor. Mai exact, cei de la Huawei au investit 1 milion de euro pentru a deschide in Baneasa Shopping City un magazin in care sa-si prezinte toate produsele pe care le au la vanzare in Romania in momentul de fata pentru toti cei interesati.

Huawei. De la cele mai noi modele de smartphone-uri si pana la smartwatch-urile pe care chinezii le-au lansat deja, romanii pot testa intreaga gama de produse in acest magazin deschis saptamana trecuta pentru ei. Acesta este cel de-al doilea magazin propriu al celor de la Huawei care a fost deschis in Romania anul acesta, in AFI Cotroceni fiind celalalt, dar acolo nu vorbim despre o suprafata atat de mare pentru prezentarea produselor.

Clientii Romani ai Huawei au Parte de un Anunt GROZAV Astazi

Huawei. Magazinul din Baneasa Shopping City are o suprafata de 93 de metri patrati, deci exista suficient loc atat pentru a prezenta produsele existente, cat si pentru a le permite vizitatorilor sa le testeze. Huawei a deschis si un nou service in Bucuresti pentru a usura reparatiile produselor stricate dupa achizitie de catre clienti, deci vorbim despre investitii importante facute de catre companie intr-o tara in care face zeci de milioane de euro anual.

Huawei. In momentul de fata compania se afla pe locul al doilea in topul producatorilor de telefoane mobile, in urma celor de la Samsung, care inca se afla pe o pozitie confortabila, Apple nereusind sa se apropie de ele. Acestea fiind spuse, toti fanii companiei Huawei au ocazia de a testa produsele existente in acest nou magazin, si sunt destul de sigur ca vor fi deschise si altele, poate chiar mai mici, pentru ca produsele sa fie promovate mai bine.