Huawei. Vestea Foarte PROASTA pentru Clientii cu Telefoane

Huawei. O veste foarte proasta pentru clientii cu telefoane a venit astazi, iata cat de mari sunt problemele, si de ce clientii inca evita produsele.

Huawei. Vestea Foarte PROASTA pentru Clientii cu Telefoane

Huawei. O veste foarte proasta pentru clientii care detin telefoane de la compania chinezeasca, sau vor sa cumpere telefoane de la ea, a venit astazi, si ne arata ca problemele foarte mari sunt foarte departe de a disparea. Mai exact, desi a trecut mai bine de o luna de cand Donald Trump a promis ca le va permite companiilor din SUA sa vanda iar produse catre chinezi, nu a fost clarificat absolut nimic in legatura cu asta.

Huawei. Companiile americane inca n-au primit detalii cu privire la produsele pe care le pot vinde catre chinezi, acestea urmand a fi folosite in telefoanele, si alte produse, pe care ei le au in dezvoltare. Saptamana aceasta vor avea loc noi negocieri intre SUA si China in razboiul comercial, si e posibil ca Donald Trump sa fi evitat sa clarifice lucrurile privind Huawei special pentru a pune presiune mare pe chinezi in intalnirile de acum.

Huawei. Vestea Foarte PROASTA pentru Clientii cu Telefoane

Huawei. Deocamdata companiile americane inca nu stiu cum pot vinde produse catre chinezi, si e posibil ca doar Google sa fi aflat, din moment ce a licentiat lansarea Honor 20 Pro, blocat acum cateva luni. Donald Trump a promis ca va clarifica situatia companiei Huawei ca un gest de buna credinta fata de presedintele american Xi Jinping, insa pana acum nu s-a tinut de cuvant, desi chiar saptamana trecuta a refacut promisiunea de atunci.

“La o lună după ce președintele Donald Trump a declarat că le va permite companiilor americane să reia vânzarea către gigantul chinez de telecomunicații Huawei, administrația sa a făcut puțin pentru a clarifica ce vânzări vor fi permise. Trump s-a angajat să permită vânzările ca un gest de bunăvoință pentru președintele Xi Jinping, când cei doi s-au întâlnit luna trecută și au acceptat să repornească discuțiile pentru a încerca să rezolve războiul lor comercial pe tot parcursul unui an.”

Huawei. Companiile americane partenere ale chinezilor au cerut deja licente de export pentru a putea vinde produse catre ei, insa desigur ca nu se stie care si ce a primit, si care sunt produsele pe care ele pot sa le vanda. Totul este intr-o stare prelungita de confuzie, iar asta pentru ca autoritatile din SUA trebuie sa aprobe fiecare caerere in urma unei analize privind situatia Huawei si ceea ce urmeaza sa primeasca, deci nimeni nu stie nimic.

Huawei. Acestea fiind spuse, situatia chinezilor merge din rau in mai rau, iar lucrurile nu par sa fie aproape de o rezolvare, ceea ce tine clientii inca departe de telefoane.