iOS 13 si Functia SECRETA de pe iPhone si iPad (VIDEO)

2

iOS 13 are o functie secreta pe iPhone si iPad, compania Apple implementand-o in premiera incepand cu aceasta versiune a sistemului de operare. Vorbim despre o functie care se numeste Enhanced Beta Mode, aceasta fiind integrata in iOS 13 pentru ca Apple sa primeasca mai multe informatii din terminalele noastre.

iOS 13 cu aceasta functie activata va trimite in mod automat la compania Apple log-uri privind orice fel de probleme intampinam in folosirea obisnuita a telefoanelor. Vorbim despre informatii care ajuta Apple sa afle de ce anumite aplicatii se blocheaza, de ce anumite functii ale iOS 13 nu merg, si tot asa.

iOS 13 are mentiont in descrierea functiei faptul ca printre informatiile care sunt trimise catre compania Apple se pot afla si unele de natura personala. Vorbim aici despre agenda de apeluri, continutul SMS-urilor, numere de identificare ale telefoanelor de pe care vin informatiile, Apple ID-urile noastre, si tot asa.

iOS 13 are functia integrata pentru ca Apple vrea sa descopere mai rapid toate problemele care exista in sistemul sau de operare pentru iDevice-uri. Asta inseamna si preluarea de date personale de la noi, si daca nu vreti ca la Apple sa ajunga in mod automat aceste informatii, ar fi bine sa o dezactivati daca e activa, sau sa nu o activati.