Operatorul de la care Procurorii au Cerut TOATE Convorbirile Telefonice pentru Crima din Caracal

Procurorii din caracal au cerut de la un operator de telefonie mobila din Romania date despre toate convorbirile telefonice din zilele crimelor fetelor rapite.

Operatorul de la care Procurorii au Cerut TOATE Convorbirile Telefonice pentru Crima din Caracal

Procurorii din Caracal i-au cerut operatorului de telefonie mobila Vodafone informatii despre toate convorbirile telefonice facute in zona in zilele in care s-au intamplat rapirile si crimele celor doua fete. Pana acum absolut nimeni nu a dezvaluit denumirea operatorului de telefonie mobila care ar fi facut localizarea telefonului dat de catre Alexandra Macesanu catre 112, insa iata ca ar putea fi vorba despre Vodafone, care acum trebuie sa coopereze.

Procurorii din Caracal au cerut date despre toate convorbirile telefonice facute in zona, atunci e destul de clar ca este luata in calcul inclusiv pista unui posibil trafic de persoane, dar si a unor complici care l-au ajutat pe criminal. Pe data de 30 iulie a fost facuta cererea catre Vodafone de catre procurori, astfel ca informatiile vor fi cel mai probabil date in urmatoarele zile, si cu siguranta vor incerca sa faca legatura dintre cateva numere de telefon.

Operatorul de la care Procurorii au Cerut TOATE Convorbirile Telefonice pentru Crima din Caracal

Apelul la 112 a fost dat de catre Alexandra Macesanu de pe telefonul lui Gheorghe Dinca, iar procurorii probabil vor sa vada cu cine a vorbit el in zilele in care a rapit-o si a ucis-o, dar poate si in perioada anterioara. Este cunoscut faptul ca el a declarat ca pe 15 iulie ar fi ucis o alta fata, pe care a sechestrat-o si violat-o timp de 3 luni de zile, luand decizia de a-i curma viata dupa ce a aflat ca DIICOT investigheaza cazul.

Cartela prepay de pe care a fost facut apelul catre 112 a fost cumparata cu foarte putin timp inainte ca Alexandra Macesanu sa fie rapita, insa ea nu a fost singura, el avand o alta, tot cumparata recent. E posibil ca ambele sa fi fost de la Vodafone, iar procurorii sa vrea sa verifice numerele apelate prin acestea, si ce numere au apelat acele numere, si tot asa, in speranta de a gasi, probabil, alte posibila persoane implicate in caz.

Ar fi interesant de aflat si ce descopera procurorii in legatura cu convorbirile telefonice pe care le primesc de la Vodafone, dar pare destul de clar ca de pe acest operator sa fi venit apelurile.