Huawei. INLOCUITORUL Android, nu e HongMeng, SURPRIZA URIASA

Huawei. Inlocuitorul sistemului de operare Android nu este HongMeng, compania chinezeasca dezvaluind o surpriza uriasa pentru clientii din toata lumea.

Huawei INLOCUITORUL Android, nu e HongMeng, SURPRIZA URIASA

Huawei. Stim deja de cateva luni bune ca la chinezi este pregatit un inlocuitor pentru sistemul de operare Android, si pana acum denumirea pentru acesta a fost HongMeng, Harmony OS, si alte cateva denumiri mai neobisnuite. Ei bine, se pare ca Huawei nu dezvolta doar acele sisteme de operare, ci lucreaza deasemenea la posibilitatea de a inlocui Android in produsele sale cu un alt sistem de operare, Fuchsia, cel pe care Google inca nu l-a lansat.

Huawei. Unul dintre inginerii chinezilor a confirmat, intr-o pagina in care se desciuta despre dezvoltarea Fuchsia, ca in momentul de fata se lucreaza la acest sistem de operare pentru telefoane si nu numai. Interesul celor de la Huawei vis-a-vis de Fuchsia arata ca tot ceea ce s-a spus pana acum in legatura cu evitarea renuntarii la Android este adevarat, deoarece acest nou sistem de operare este unul care va fi lansat in viitor.

Huawei. INLOCUITORUL Android, nu e HongMeng, SURPRIZA URIASA

Huawei. Daca ar fi fost de la chinezi o dorinta de  arenunta complet la Android, nu ar mai fi alocat resurse pentru a face Fuchsia compatibil cu produsele actuale, sau cu cele ce vor fi lansate in viitor. Desigur ca nu se stie in ce stadiu al procesului de implementare a Fuchsia in viitoare produse ale Huawei se afla acum compania, insa este cat se poate de clar faptul ca nu va fi ignorata aceasta trecere pe care Google o va face de la Android in viitor.

Huawei. Nu este exclus ca acest sistem de operare sa fie folosit la in afara Chinei de catre companie, iar acolo sa fie implementat HongMeng, sau orice altceva se mai pregateste, acest sistem fiind implementat in televizoare. Prin ceea ce face acum, compania Huawei arata ca nici un este ingrijorata de faptul ca sancitunile actuale ale SUA vor ramane in vigoare pentru o perioada prea lunga de timp.

Huawei. Nu se stie cand va fi lansat Fuchsia ca inlocuitor al Android de catre cei de la Google, dar este destui de clar faptul ca va fi implementat si in produsele ce vor fi lansate de catre chinezi.