Functia Huawei MATE 30 PRO care DISTRUGE iPhone 11, NOTE 10

Huawei MATE 30 PRO va fi lansat cu o noua functie speciala care il va pune cu mult peste iPhone 11, sau Samsung GALAXY NOTE 10, iata ce modificare mare va fi oferita.

Functia Huawei MATE 30 PRO care DISTRUGE iPhone 11, NOTE 10

Huawei MATE 30 PRO va fi lansat de catre compania coreeana cu o functie speciala menita sa-i ofere un imens avantaj in fata iPhone 11, sau a Samsung GALAXY NOTE 10, iar asta pentru ca are nevoie de acest lucru. Mai exact, pentru Huawei MATE 30 PRO este anuntata o functie speciala pentru camera care va permite inregistrarea de clipuri video in mod “profesional”, dar deocamdata nu exista prea multe detalii despre ce inseamna asta.

Huawei MATE 30 PRO va avea totusi o camera cvadrupla in care vor fi integrati doi senzori de imagine de 40 de megapixeli, iar acestia vor fi folositi pentru a face poze excelente, dar si clipuri video foarte bune. Se pare ca incepand cu Huawei MATE 30 PRO, accentul va fi pus de catre compania chinezeasca nu doar pe inregistrarea de poze, ci si pe inregistrarea de clipuri video, care a devenit tot mai populara.

Functia Huawei MATE 30 PRO care DISTRUGE iPhone 11, NOTE 10

Stim deja ca Huawei a imbunatatit radical sistemele de inteligenta artificiala din telefoane pentru a face poze mai bune, insa iata ca Functia Huawei MATE 30 PRO va beneficia inclusiv de acelasi lucru pentru clipuri video. S-a spus acum cateva saptamani ca Huawei MATE 30 PRO va avea un nou mod “Cine Lens” pentru inregistrarea de clipuri video, si e posibil ca functia “profesionala” despre care se vorbeste acum sa fie fix aceasta.

In China, dar si in alte zone de pe glob, inregistrarea de clipuri video, in special folosind camerele frontale, este foarte populara, si e posibil ca Huawei MATE 30 PRO sa aiba gandita aceasta modificare special in baza acestui trend. Desigur ca abia prin septembrie vom afla exact ce se afla in spatele acestei schimbari foarte importante pentru Huawei MATE 30 PRO, insa lucrurile se anunta a fi foarte interesante, iar iPhone 11 si NOTE 10 vor fi depasite.

Huawei MATE 30 PRO va fi prezentat in septembrie, sau octombrie, de catre compania chinezeasca, dar lansarea ar trebui sa aiba loc la 2/3 saptamani din acel punct.