Samsung GALAXY NOTE 10 NU ARE vreo Sansa in fata Huawei MATE 30 PRO

Samsung GALAXY NOTE 10 nu are vreo sansa in fata Huawei MATE 30 PRO, iata de ce clientii care vor cumpara noul telefon vor fi intr-un mare dezavantaj.

Samsung GALAXY NOTE 10 NU ARE vreo Sansa in fata Huawei MATE 30 PRO

Samsung GALAXY NOTE 10 nu are vreo sansa in fata Huawei MATE 30 PRO, din pacate pentru fanii din intreaga lme, iar in imaginea de mai jos puteti vedea foarte clar care este diferenta cea mai mare dintre ele. Camerele implementate in Samsung GALAXY NOTE 10 si Huawei MATE 30 PRO vor fi complet diferite, iar multumita unei noi dezvaluiri produsul celor din Coreea de Sud urmeaza sa fie depasit in totalitate de catre cel al chinezilor.

Samsung GALAXY NOTE 10 va avea un senzor de imagine identic cu cele folosite in seria Samsung GALAXY S10, in timp ce Huawei MATE 30 PRO va avea unui mai bun decat cel din seria Huawei P30. Dupa cum puteti vedea mai jos, Samsung GALAXY NOTE 10 urmeaza sa aiba un senzor de imagine de 12 megapixeli cu dimensiune pixel de 2/55 inch, inferior celor pe care Huawei MATE 30 PRO urmeaza sa le ofere pentru clientii sai.

Samsung GALAXY NOTE 10 NU ARE vreo Sansa in fata Huawei MATE 30 PRO

Samsung GALAXY NOTE 10 NU ARE vreo Sansa in fata Huawei MATE 30 PRO
Senzorii de imagine pentru camerele Huawei MATE 30 PRO si Samsung GALAXY NOTE 10.

Huawei MATE 30 PRO va avea un senzor de 40 de megapixeli cu dimensiune pixel de 1/1.7 inch, si inca unul tot de 40 de megapixeli cu dimensiune pixel de 1/1.55 inch, ambele superioare celor din seria Huawei P30. In baza a ceea ce putem vedea aici, Samsung GALAXY NOTE 10 nu va reusi sa depaseasca Huawei MATE 30 PRO, asa cum telefoanele recent lansate de catre coreeni nu au reusit sa depaseasca telefoanele Huawei.

Samsung GALAXY NOTE 10 a fost gandit de catre coreeni, aparent, pentru a nu depasi Huawei MATE 30 PRO in ceea ce priveste capacitatea de a inregistra poze si clipuri video pentru clienti. E greu de spus de ce pentru Samsung GALAXY NOTE 10 se insista cu tehnologii net inferioare celor oferite de catre chinezi, insa Huawei MATE 30 PRO ar putea avea probleme foarte mari in primavara anului viitor, cand va fi lansat Samsung GALAXY S11.

Samsung GALAXY NOTE 10 va fi prezentat in mod oficial pe data de 7 august, adica miercuri, in timp ce Huawei MATE 30 PRO urmeaza sa fie prezentat undeva prin septembrie, sau august.

4 COMENTARII