Huawei s-a FACUT DE RUSINE in mod STUPID si Complet Inutil

Huawei s-a facut de rusine in mod stupid si complet inutil, compania chinezeasca parand sa fi cautat in mod voit sa isi mai pateze imaginea in fata oamenilor.

Huawei se FACE DE RUSINE in mod STUPID si Complet Inutil

Huawei s-a facut recent de rusine cu o tentativa de a isi mai “spala” imaginea pe care o are la nivel global in momentul de fata, insa asa macar asa poate vedea cum o priveste lumea in momentul de fata. Pe contul oficial al Huawei de pe reteaua de socializare Twitter a fost publicat un sondaj prin care compania ii intreaba pe urmaritori care cred ei ca sunt proprietarii grupului chinezesc, cu o serie de optiuni oferite acolo.

Huawei a listat printre optiuni guvernul chinez, institutiile financiare, consortii de companii, si angajatii acesteia, iar mai jos puteti vedea care a fost principala alegere facuta de catre urmaritori. La acest sondaj au fost inregistrate 56.790 voturi pana la momentul scrierii acestui articol, si 42% dintre ele au indicat guvernul chinez drept proprietar al companiei Huawei, ceea ce pune grupul intr-o pozitie foarte delicata.

Huawei s-a FACUT DE RUSINE in mod STUPID si Complet Inutil

Indiferent cat a incercat Huawei sa spuna in ultimele luni ca nu este detinuta de catre guvernul chinez, ci de catre angajati, fondator, si diversi investitori, imaginea publica a companiei este cu totul alta. Desi vorbim despre Twitter, si nu Weibo, acolo unde chinezii domina, exista si pe aceasta retea de socializare destui asiatici, insa Huawei a demonstrat ca in momentul de fata e vazuta ca un simplu pion al guvernului de la Beijing.

E foarte posibil ca Huawei sa fie o extensie a guvernului de acolo, mai ales ca au tot aparut diverse dovezi ale acestui lucru pana acum, insa e clar ca propaganda americana si-a cam atins scopurile din multe puncte de vedere. Donald Trump poate fi mandru ca si-a atins obiectivele, si a transformat compania Huawei intr-o extensie a guvernului chinez, acest lucru afectand serios vanzarile dupa impunerea sanctiunilor de catre administratia sa.

Huawei are foarte multe de reparat la imaginea sa publica, insa e putin probabil sa scape prea curand de stigma pusa de catre Donald Trump, deci ramane de vazut ce va face in viitor

1 COMENTARIU

  1. Normal ca Huawei e a guvernului. Ca toate celelalte companii chinezesti care au doar iluzia ca sunt particulare. Nu poti proprietar particular 100% independent intr-o tara comunista.