Huawei s-a FACUT DE RUSINE in mod STUPID si Complet Inutil

Huawei s-a facut de rusine in mod stupid si complet inutil, compania chinezeasca parand sa fi cautat in mod voit sa isi mai pateze imaginea in fata oamenilor.

1

Huawei se FACE DE RUSINE in mod STUPID si Complet Inutil

Huawei s-a facut recent de rusine cu o tentativa de a isi mai “spala” imaginea pe care o are la nivel global in momentul de fata, insa asa macar asa poate vedea cum o priveste lumea in momentul de fata. Pe contul oficial al Huawei de pe reteaua de socializare Twitter a fost publicat un sondaj prin care compania ii intreaba pe urmaritori care cred ei ca sunt proprietarii grupului chinezesc, cu o serie de optiuni oferite acolo.

Huawei a listat printre optiuni guvernul chinez, institutiile financiare, consortii de companii, si angajatii acesteia, iar mai jos puteti vedea care a fost principala alegere facuta de catre urmaritori. La acest sondaj au fost inregistrate 56.790 voturi pana la momentul scrierii acestui articol, si 42% dintre ele au indicat guvernul chinez drept proprietar al companiei Huawei, ceea ce pune grupul intr-o pozitie foarte delicata.

Huawei s-a FACUT DE RUSINE in mod STUPID si Complet Inutil

Indiferent cat a incercat Huawei sa spuna in ultimele luni ca nu este detinuta de catre guvernul chinez, ci de catre angajati, fondator, si diversi investitori, imaginea publica a companiei este cu totul alta. Desi vorbim despre Twitter, si nu Weibo, acolo unde chinezii domina, exista si pe aceasta retea de socializare destui asiatici, insa Huawei a demonstrat ca in momentul de fata e vazuta ca un simplu pion al guvernului de la Beijing.

E foarte posibil ca Huawei sa fie o extensie a guvernului de acolo, mai ales ca au tot aparut diverse dovezi ale acestui lucru pana acum, insa e clar ca propaganda americana si-a cam atins scopurile din multe puncte de vedere. Donald Trump poate fi mandru ca si-a atins obiectivele, si a transformat compania Huawei intr-o extensie a guvernului chinez, acest lucru afectand serios vanzarile dupa impunerea sanctiunilor de catre administratia sa.

Huawei are foarte multe de reparat la imaginea sa publica, insa e putin probabil sa scape prea curand de stigma pusa de catre Donald Trump, deci ramane de vazut ce va face in viitor