Samsung GALAXY S12. OFICIAL, Prima Schimbare EXCLUSIVA Anuntata

Samsung GALAXY S12. O prima schimbare exclusiva a fost anuntata in mod oficial pentru clientii din lumea intreaga, iata de ce vor avea parte toti clientii.

Samsung GALAXY S12. OFICIAL, Prima Schimbare EXCLUSIVA

Samsung GALAXY S12. Telefonul care inca este la cam doi ani distanta de lansare are parte de o dezvaluire foarte interesanta astazi, care ne arata ca in 2021 ar urma sa puna probleme foarte mari pentru concurenta. Mai exact, cei de la Samsung au confirmat in mod oficial faptul ca primul telefon care va avea o placa video de la AMD este Samsung GALAXY S12, dar mai avem de asteptat un an si jumatate pana in momentul in care va fi lansat.

Samsung GALAXY S12. Stim deja de cateva luni ca AMD si coreenii au intrat intr-un parteneriat care va aduce tehnologiile americanilor in produsele mobile ale coreenilor in viitorul nu foarte indepartat. Ei bine, acest viitor este de fapt anul 2021, cand va fi lansat primul procesor Exynos cu placa video AMD in locul celor Mali, iar Samsung GALAXY S12 va fi primul telefon premium al coreenilor care va avea tehnologiile integrate, si vestile sunt bune.

Samsung GALAXY S12. OFICIAL, Prima Schimbare EXCLUSIVA Anuntata

Samsung GALAXY S12. Inlocuirea placilor video Mali cu cele de la AMD va aduce o crestere substantiala in performante pentru telefoanele coreenilor, care ar putea ajunge intr-un final din urma telefoanele iPhone. Este arhicunoscut faptul ca iPhone “face legea” in materie de performante video pentru smartphone-uri, placile video PowerVR oferind performante foarte bune, exclusiv pentru iPhone, dar Samsung GALAXY S12 va aduce schimbari.

“Considerăm că, prin acest parteneriat, vom putea susține competitivitatea prin placile video AMD pentru a îmbunătăți performanța nu numai a SOC-urilor mobile, dar și în alte aplicații. Dar, luând în considerare timpul obișnuit pentru a implementa tehnologia IT, ne așteptăm ca tehnologia pentru placile video să înceapă să fie adoptată în produse care vor fi lansate aproximativ doi ani.”

Samsung GALAXY S12. Chiar daca acesta va fi primul model de telefon care va avea integrata aceasta tehnologie, este de asteptat ca ea sa ajunga foarte rapid inclusiv in Samsung GALAXY NOTE 12, si mai apoi in alte modele. Nu se stie deocamdata cam cat de mare va fi sporul in performante pentru Samsung GALAXY S12 in raport cu seria Samsung GALAXY S11, dar e de asteptat sa existe diferente substantiale, pentru ca vorbim totusi despre tehnologii AMD.

Samsung GALAXY S12. Daca nimic nu se va schimba in strategia coreenilor, atunci acest model de telefon va fi lansat in primavara anului 2021, probabil in martie, in urma unei prezentari din luna februarie.