iPhone 11: SURPRIZA MARE pentru Lansarea de Anul Acesta

iPhone 11 va avea parte de o surpriza foarte mare pentru lansarea de anul acesta, iata ce vrea sa faca Apple cu noile sale modele de telefoane mobile.

iPhone 11 SURPRIZA MARE pentru Lansarea de Anul Acesta

iPhone 11 este noua serie de telefoane pe care compania Apple o va lansa in toamna acestui an pentru clientii din intreaga lume, si astazi avem parte de o surpriza foarte interesanta cu privire la noutatile pe care le va aduce. Mai exact, pentru iPhone 11 este asteptata lansarea tuturor celor trei modele in aceeasi zi, nu o lansare segmentata, asa cum s-a intamplat cu modelele puse in vanzare in ultimii doi ani de catre Apple.

iPhone 11 ar urma sa aiba trei modele lansate pe 20 septembrie de catre Apple, in timp ce iPhone X a fost lansat la aproape 2 luni dupa iPhone 8, iar iPhone XR la o luna dupa seria iPhone XS. Aceste lansari segmentate n-au ajutat prea mult Apple, ba din contra, au afectat in 2018 vanzarile, asa ca pentru 2019 americanii probabil incearca sa aduca toata seria iPhone 11 in acelasi timp pe piata pentru a avea un boost de vanzari in septembrie.

iPhone 11: SURPRIZA MARE pentru Lansarea de Anul Acesta

2019 ar urma sa fie si primul an in care compania Apple ar lansa trei modele noi de telefoane in aceeasi zi, seria iPhone 11 marcand o premiera foarte importanta pentru fanii companiei din intreaga lume. Desigur ca lansarea tuturor celor trei modele ale iPhone 11 in aceeasi zi ar putea fi o problema pentru cei de la Apple, cu vanzarile mai mari inregistrate de catre modelul cel mai ieftin, asa cum se intampla si in momentul de fata.

“Un analist de la Wedbush raportează astăzi că ultimele sale verificări indică faptul că toate cele trei noi modele iPhone 11 vor fi lansate și în luna septembrie, succesorii liniilor iPhone XS și iPhone XR.”

iPhone 11, iPhone 11R si iPhone 11 Pro ar putea fi cele trei modele de telefoane pe care compania Apple le-ar putea pune in vanzare in cursul zilei de 20 septembrie, dar denumirile n-au fost deocamdata 100% confirmate. E improbabil ca denumirile sa fie totusi diferite, iar asta pentru ca seria iPhone 11 este gandita pentru a mai unifica felul in care Apple aplica denumirile pentru telefoanele pe care le vinde pentru clientii din intreaga lume.

iPhone 11 ar urma sa fie prezentat undeva in prima parte a lunii septembrie, probabil in data de 10, sau 11, insa lansarea va avea loc pe data de 20 septembrie, ea fiind confirmata de CEO-ul unui partener Apple.