Samsung GALAXY Note 10. Record UIMITOR STABILIT de Telefon

Samsung GALAXY Note 10. Acesta este recordul uimitor care a fost stabilit de catre noua serie de telefoane dupa ce a fost lansat pe piata pentru clienti.

Samsung GALAXY Note 10. Record UIMITOR STABILIT de Telefon

Samsung GALAXY Note 10. Un record uimitor a fost stabilit de catre telefon la o saptamana dupa ce a doborat alte cateva recorduri stabilite pe piata telefoaniei mobile de catre smartphone-ul coreenilor. Conform unei dezvaluiri facute de catre Samsung pentru presa din Coreea de Sud, se pare ca Samsung GALAXY Note 10 a doborat recordurile de vanzari stabilite anul trecut de catre Samsung GALAXY Note 9, semn ca e foarte cautat.

Samsung GALAXY Note 10. Se pare ca 1.3 milioane de unitati ar fi fost precomandate in Coreea de Sud de catre fanii companiei, o cifra impresionanta pentru ca vorbim despre doar o singura tara. Realitatea este ca Samsung GALAXY Note 10 este un upgrade major in comparatie cu seria anterioara, deci e de inteles de ce foarte multa lume si-ar dori sa cumpere telefonul, fie ca face un upgrade, sau doar o prima achizitie.

Samsung GALAXY Note 10. Record UIMITOR STABILIT de Telefon

Samsung GALAXY Note 10. Precomenzile facute in perioada 11 – 19 august pentru seria de telefoane sunt duble in comparatie cu cele inregistrate pentru seria Note 9, dar nu se stie cate vanzari efective au fost facute. Exista o diferenta mare intre precomenzi si vanzari, iar pentru Samsung GALAXY Note 10 avem doar prima raportare, fara ca Samsung sa spuna deocamdata care este cifra reala de vanzari pentru telefoanele pe care tocmai le-a lansat.

“Volumul total al precomenzilor este estimat a fi de peste 1,3 milioane de unități, dublu față de nota predecesorului 9, în conformitate cu titanul tehnologic. Cel mai popular model în perioada de precomandă a fost modelul Galaxy Note 10+ de 256 de gigabyte în strălucire aura, a spus compania.”

Samsung GALAXY Note 10. Cel mai popular model din serie a fost cel Plus cu 256 GB spatiu de stocare, adica versiunea de baza, dar avand in vedere pretul, e de inteles de ce oamenii n-au cautat ceva cu mai mult spatiu. Operatorii de telefonie mobila ofera subventii de pana la 450 de dolari pentru telefoanele Samsung GALAXY Note 10, in functie de abonamentul cu care sunt cumparate modelele, deci exista si motive bune de achizitie pentru unii.

Samsung GALAXY Note 10. Acestea fiind spuse, iata ca noua serie de telefoane are parte de un start de succes pentru compania coreeana, dar ramane de vazut cum vor evolua lucrurile in urmatoarele luni.