iPhone 12. Apple pregateste o SCHIMBARE la care NIMENI NU se Astepta

iPhone 12. Compania Apple pregateste o schimbare extrem de importanta pentru telefoanele pe care le va lansa in viitor pentru clientii din lumea intreaga.

iPhone 12. Apple pregateste o SCHIMBARE la care NIMENI NU se Astepta

iPhone 12. Compania Apple pregateste pentru viitoarea serie de telefoane o schimbare foarte importanta la care mai nimeni nu se astepta, ceea ce pune putin in perspectiva lucrurile. Mai exact, cei de la Apple vor sa cumpere ecrane OLED pentru iPhone 12 inclusiv de la compania BOE Display, un producator chinez care vinde componente inclusiv pentru Huawei, si restul producatorilor chinezi de telefoane mobile.

iPhone 12. Decizia de a se folosi de BOE are la baza faptul ca Apple vrea sa mai reduca dependenta de compania Samsung, dar sa si reduca partial costurile de productie pentru telefoanele sale. BOE este cel mai mare producator de ecrane LCD de mari dimensiuni, furnizand deja ecranele pentru iPad si MacBook, insa pentru iPhone 12 compania Apple vrea sa cumpere ecrane OLED de la ei si hotararea ii va aduce exact ce vrea.

iPhone 12. Apple pregateste o SCHIMBARE la care NIMENI NU se Astepta

iPhone 12. BOE vrea sa investeasca masiv pentru a creste productia de ecrane OLED, piata in sine aducand venituri de 30 de miliarde de dolari pentr toti cei care produc asemenea componente. Pentru Apple e vorba in primul rand de diversificare, deoarece obligata sa lucreze doar cu Samsung, trebuie sa plateasca si preturi mari pentru ecrane, dar BOE va genera concurenta, iar pentru iPhone 12 ar putea fi vorba si de ecrane mai ieftine.

“Două surse cu cunoștință de situație au declarat că BOE este probabil să furnizeze noile iPhone-uri anul viitor dacă va câștiga certificarea. Însă, ar putea fi solicitat mai întâi să ofere afișaje în scopuri de reparație, precum și panouri pentru modele mai vechi de iPhone, sugerează o sursă. Aceasta ar însemna o etapă semnificativă pentru BOE, a spus sursa, deoarece aceasta ar fi prima achiziție de afișaje OLED realizate din China.”

iPhone 12. Pentru a putea ajuta Apple sa scape de costurile mari ale ecranelor, cei de la BOE vor construi cel putin o fabrica noua pentru a produce ecrane OLED. Ecranul iPhone XS este cea mai scumpa componenta din telefon, costand aproximativ 100 de dolari, insa daca BOE va incepe sa furnizeze ecrane pentru Apple, e foarte posibil ca iPhone 12 sa aiba ecrane mult mai ieftine decat actualele modele.

iPhone 12. Noul model de telefon este pregatit pentru a fi pus in vanzare in toamna anului 2020,a sa ca nu mai avem chiar atat de mult de asteptat pana cand va fi oferit pentru distributie.