Nou Update pentru Windows 10, NOI PROBLEME pentru PC-uri

Windows 10 are parte de o noua actualizare cu probleme mari pentru utilizatori, iata ce se intampla pe calculatoare dupa isntalarea sa de catre oameni.

Nou Update pentru Windows 10, NOI PROBLEME pentru PC-uri

Windows 10 are disponibila o noua actualizare din partea companiei Microsoft, dar din pacate ea vine si cu o problema in ceea ce priveste folosirea calculatoarelor dupa instalare, ceea ce pare sa fie o poveste care se tot repeta. Mai exact, dupa instalarea celei mai recente actualizari pentru Windows 10, utilizatorii nu mai pot folosi functia de cautare pe care sistemul de operare o are pentru ei, aceasta devenind complet indisponibila, fara explicatie.

Windows 10 are aceasta problema din cauza actualizarii cu denumirea KB4512941, iar initial multa lume s-a plans din cauza faptului ca accesarea sistemului de cautare genera consum foarte mare pentru procesor. Problema ar parea sa aiba la baza modul in care Windows 10 ar combina cautarile din calculatoare cu cele de pe motorul de cautare Bing, setarile pentru efectuarea acestui proces parand sa fi fost stricate de catre inginerii celor de la Microsoft.

Nou Update pentru Windows 10, NOI PROBLEME pentru PC-uri

In stilul sau caracteristic, compania Microsoft nici macar nu a recunoscut ca exist ao problema cu Windows 10 din acest punct de vedere, astfel ca nici nu se stie cand anume ar putea fi rezolvata de catre americani. Asta inseamna ca in momentul de fata singura solutie pentru a scapa de aceasta problema este dezinstalarea actualizarii respective pentru Windows 10, iar acest lucru poate fi facut destul de usor, din fericire pentru toata lumea.

Desigur ca asta rezolva doar temporar problema, iar asta pentru ca Windows 10 are nevoie de o actualizare care sa nu mai genereze probleme de acest gen si sa functioneze cat se poate de bine imediat dupa instalare. Este cat se poate de sigur faptul ca problema va fi rezolvata de catre compania Microsoft, insa cat va dura acest lucru e greu de spus, Windows 10 putand avea problema rezolvata intr-o saptamana, sau chiar doua.

Windows 10 are parte de actualizari constante si multe dintre ele cu probleme destul de mari, asa ca toata lumea trebuie sa aiba rabdare cat mai multa, pentru ca alta solutie nu exista.