Windows 10 va avea NOI Functii SURPRIZA de la Microsoft (VIDEO)

Windows 10 va avea aceste noi functii surpriza lansate de catre compania Microsoft pentru toti utilizatorii de calculatoare, iata de ce ne vom putea bucura.

Windows 10 are parte de o surpriza foarte interesanta oferita de catre compania Microsoft pentru toata lumea, mai exact relansarea unor functii care s-au dovedit a fi foarte populare, dar care au fost eliminate in trecut. Vorbim despre PowerToys, un set de utilitare pentru Windows 10 care au fost oferite in trecut si permiteau o mult mai buna si usoara personalizare a sistemului de operare, ele fiind eliminate la un moment dat, dar acum se pare ca revin.

Windows 10 are in clipul video de mai sus prezentate cateva dintre noutatile importante pe care PowerToys le vor aduce in momentul in care vor deveni din nou disponibile pentru utilizatorii de calculatoare din intreaga lume. Una dintre marile schimbari reprezinta implementarea de scurtaturi dinamice pentru aplicatiile, sau tab-urile, deschise de catre utilizatori in calculatoare, functionalitatea fiind extrem de interesanta si foarte utila pentru toata lumea.

Windows 10 va avea NOI Functii SURPRIZA de la Microsoft (VIDEO)

Windows 10 va avea si o a doua functionalitate extrem de utila, ea purtand denumirea FancyZones, si oferind posibilitatea de a imparti ecranele calculatoarelor in moduri complet noi. Puteti vedea in clipul video de mai sus cum arata aceasta functionalitate pentru FancyZones, dar si cum veti putea alege unde anume sunt afisate tab-urile aplicatiilor pe care le folositi astfel incat totul sa fie mult mai usor de folosit in viata de zi cu zi.

Windows 10 are PowerToys oferite si intr-o versiune open-source prin intermediul Github pentru ca oamenii sa le poata modifica si imbunatati oricum doresc pentru a avea parte de o experienta mult mai buna de folosire. Asta inseamna ca vor aparea foarte multe tool-uri care vor modifica functionalitatea oferita de catre PowerToys in cadrul Windows 10, insa totul depinde de inventivitatea dezvoltatorilor din lumea intreaga.

Windows 10 va avea aceste noutati oferite in prima parte a anului viitor cu actualizarea care va fi pusa in distributie in cursul lunii aprilie, sau a lunii mai.