iPhone 11 Pro DISTRUGE Huawei MATE 30 Pro, NOTE 10 cu o Functie in PREMIERA

iPhone 11 Pro DISTRUGE Huawei MATE 30 Pro, NOTE 10 cu o Functie in PREMIERA

iPhone 11 Pro are o noua functie care distruge Huawei MATE 30 Pro si Samsung GALAXY NOTE 10, ea fiind oferita in premiera pentru clientii din intreaga lume. Mai exact, iPhone 11 Pro are implementata in premiera o functie care permite inregistrarea de clipuri video 4K la 120 de cadre pe secunda, ceva ce nimeni nu astepta.

Daca ne gandim la faptul ca Huawei MATE 30 Pro are implementata abia cum o functie de inregistrare video 4K la 60 FPS, si e prezentata ca fiind ceva important, ceea ce are iPhone 11 Pro e ireal. Capacitatea de a inregistra clipuri video 4K la 120 FPS este ceva ce iPhone 11 Pro poate face multumita noului procesor performant, si a noilor camere.

iPhone 11 Pro DISTRUGE Huawei MATE 30 Pro, NOTE 10 cu o Functie in PREMIERA

iPhone 11 Pro are ceva ce nu credeam ca vom vedea prea curand pentru telefoane mobile, si acesta este un prim pas facut spre trecerea de la inregistrarea video 4K la 8K. Desigur ca pana acolo mai avem cativa ani, insa iPhone 11 Pro arata ca telefoanele cu putere de procesare mare pot oferi si functii extrem de interesante.

“Datorită senzorilor camerei incredibil de rapide, iPhone 11 Pro este capabil să producă 120 de cadre pe secundă, alternând între expuneri standard și cadre de expunere scurtă. Procesorul de semnal de imagine și codificatoarele video analizează fiecare cadru în acest moment pentru a captura cât mai multe detalii posibile. Pentru a o duce și mai departe, Neural Engine folosește învățarea mașinii în timp real pentru a optimiza diferitele componente ale scenei. De exemplu, ar putea încuraja persoana în prim-plan, reducând totodată zgomotul și îmbunătățind culoarea pe cer. Totul se întâmplă instantaneu și automat.”

iPhone 11 Pro va permite inregistrarea 4K la 120 FPS, cel mai probabil, doar in noul format HEVC al celor de la Apple, ceea ce ar putea face dificila vizualizarea dincolo de Mac-uri. Totusi, clipurile video de acest gen vor ajunge si pe YouTube, dar nu imediat, ci dupa ce se si implementeaza suport pentru ele.

26 COMENTARII

  1. Au camera wide ceea ce e un lucru ok, acum o sa vedeti plin de poze wide puse pe fb si instagram… au descoperit si utilizatorii iPhone ce faceam noi prin 2015 ,, zice un fan Android pe un site dedicat .

  2. Sa le spui ca in 2015 nu prea erau ultra wide de calitate,wide am impresia ca si iphone avea de prin 2016 cu iphone 7 ?…totul iesea foarte ciudat cand foloseai asa ceva chiar si anul trecut (ma refer la ultra wide)
    Ca sa nu mai spunem de posibilitatea de a inregistra cu 2 camere simultan

  3. Are doar 4K la 60 fps. Ce minciuni, ce diletantism. Camera iPhone-urilor e demult depasita de Samsung, inca de la S7. Nu mai visa

  4. Salut, HEVC nu este formatul celor de la Apple, eu am S9 si filmeaza 4k cu 60cp in formatul respectiv… S9! Telefon de mai bine de un an existent pe piata…
    Am un sentiment ca autorul acestui articol este fan Apple ?? Ca si Blu-ray necomprimat care mergea in FHD excelent, HEVC este un format relativ recent folosit comercial, care permite stocare mare de informatii. Comprimarea celor de mai sus in formate acceptate de majoritatea calculatoarelor este .mkv. Dar trebuie si Apple sa para ca a venit cu ceva nou ?

  5. PROBLEMA Apple este ca Steve Jobs a murit. Si de atunci sunt pe scadere. CA DESIGN – PUNCTUL LOR FORTE
    Eu sunt Android dintotdeauna dar sotia mea este doar cu Iphone PENTRU DESIGN. CA MAJORITATEA FANILOR INITIALI
    A avut 3Gs, 4S si acum are Iphone 7 rose gold – PENTRU DESIGN. Cand l-a cumparat am incercat sa o intorc la un s7 dar nu am avut cum pt ca ala era muuult mai butucanos decat Iphone 7 . Si nu am avut argumente
    Aseara deabia astepta 11-le pt ca ar trebui sa-si schimbe tel, si a ramasa ATAT DE DEZUMFLATA
    Ea voia Iphone 11 Pro normal – pt ca era cel mai mic . DAR i se pare HIDOS :
    1. Notch-ul imens – pt un tel de 2019 ….
    2. marginile GROASE – cred ca sunt CELE MAI GROASE DIN INDUSTRIE
    3. GREU – 188 GRAME !!!
    4. DOAR 5.8″ pt dimensiunea lui
    5. SOBA de la camera foto i se pare gretoasa
    Mama mama ce a fost la gura ei ….
    Acum sta pe net si se uita la review-uri la s10 normal ( plusul i se pare prea mare, s10e este prea urat pt o doamna )
    Ia un tel muuult mai finut, mai usor 157 grame, si display mai mare 6.1″. Si mai ales diplay Oled SAMSUNG – in toate concediile se uita pe youtube pe samsungurile mele, pt ca retina spanac e de rahat …
    Si … LA JUMATATE DE PRET ( fac si eu economie )

  6. Îmi pare rău pentru oameni care se ceartă mai jos pe….. e al meu mai bun….dar nu observă titlul de kko….este făcut special să atragă vizualizări, nu are nici o legătură cu realitatea (poate cea paralelă) e doar o funcție. Cum compari cu un telefon care nici macar nu a apărut?!?!?!?! Acesta funcție e că și cea de 960fps….o am dar nu o folosește nimeni, că și cea de 4k la 60fps.

  7. Noua serie iphone este o-glumă-proastă… Ca și cum Tim Cook a intrat pe scena cu un Note 10+ într-o mana și In cealaltă cu Mănușă lui Thanos, a pocnit din degete, făcând sa dispară jumătate din funcțiile cool/importante din Note 10+ iar rezultatul obținut l-a prezentat oimii din sala ca fiind noul iPhone 11 Pro? O fi el mai ieftin dar este și jumătate de telefon fata de Note, care joaca în alta ligă! Putem numi fără probleme noul iphone un Note 10 lite ?

  8. Au camera wide ceea ce e un lucru ok, acum o sa vedeti plin de poze wide puse pe fb si instagram… au descoperit si utilizatorii iPhone ce faceam noi prin 2015 ,, zice un fan Android pe un site dedicat .

  9. Sa le spui ca in 2015 nu prea erau ultra wide de calitate,wide am impresia ca si iphone avea de prin 2016 cu iphone 7 ?…totul iesea foarte ciudat cand foloseai asa ceva chiar si anul trecut (ma refer la ultra wide)
    Ca sa nu mai spunem de posibilitatea de a inregistra cu 2 camere simultan

  10. Alaturi de inregistrare cu 2 camere in acelasi timp….
    Este un pas mare pentru multi. Sper si restul sa aduca asa ceva, pe limbajul lui Srb, adica sa copieze

  11. Cine a facut articolul asta sa se mai documnteze inainte sa scrie tampenii. Conform gsmarena filmeaza 2160p@24/30/60fps in nici un caz cu 120fps. De desing nu mai vb. Camerele zici ca sunt ochiuri de aragaz, zici ca e plita electrica.

  12. Așa este,Note joaca in liga android unde joaca alaturi de Allview,E-Boda,Utok,Xiaomi,Huawei și alte sute de producători,deci pe noi utilizatorii de iOS NU NE INTERESEAZĂ!!! iOS in schimb nu vezi la toți nespălații.
    Nici măcar la el pe tarla nu e cel mai tare.
    -are cel mai rapid procesor? Nu.
    -are cel mai bun ecran din toate punctele de vedere? Nu. (FHD,60 Hz pe Note 10).
    -are cea mai buna camera ? Nu.
    Și lista poate continua,nu are nimic care sa zici ca e cel mai bun pe un android.
    Iar S-Pen e plin de gimmick-uri useless in viața reala.
    S-a dovedit pana la urma a fi doar un zvon cu culoarea gradient și reverse charging,nici măcar butonul switch nu e altfel(ca la iPad). https://uploads.disquscdn.com/images/ae4b24bcf9deb4ca601e83868d563b1f9c6f7baa088566f3a2aad00b62b34c7c.png

  13. Are doar 4K la 60 fps. Ce minciuni, ce diletantism. Camera iPhone-urilor e demult depasita de Samsung, inca de la S7. Nu mai visa

  14. Nu suntem prieteni, nici macar nu te cunosc. Acel LG avea ca multe altele camera ultrawide….dar daca ai fi folosit-o…ai fi vazut ce artificii avea poza pe marginile ei…Degeaba are 1xx grade daca iese ciudat si nu o mai folosesti niciodata…Note 10 are deja un senzor ultra wide mai bun, dar sa vad si pe iphone 11 cum va fi in realitate

  15. Daca vrei opera de arta nu iei samsung sau apple ci iei picturi , ceasuri mecanice etc
    Un telefon este pentru a-l folosi. Eu am note deja de saptamani si design”ul mi-a placut in primele 2-3 zile dupa care m-am obisnuit si nu mi-a mai pasat de cum arata ci de ce pot face cu el si de cum merge

  16. Și când le postezi o sa vezi ca nus diferențe deloc, chiar am poze cu LG g4 ce arată mai bine ca s9 și atunci ce rost are dacă stă doar în telefon?

  17. Din pacate iOS vezi la ft multi nespalati ? cel putin in Romania exista o categorie specifică utilizatorilor de Iphone pe care nu o poti nega ? una mai bronzata natural.