iPhone 11 Pro DISTRUGE Huawei MATE 30 Pro, NOTE 10 cu o Functie in PREMIERA

iPhone 11 Pro DISTRUGE Huawei MATE 30 Pro, NOTE 10 cu o Functie in PREMIERA

iPhone 11 Pro are o noua functie care distruge Huawei MATE 30 Pro si Samsung GALAXY NOTE 10, ea fiind oferita in premiera pentru clientii din intreaga lume. Mai exact, iPhone 11 Pro are implementata in premiera o functie care permite inregistrarea de clipuri video 4K la 120 de cadre pe secunda, ceva ce nimeni nu astepta.

Daca ne gandim la faptul ca Huawei MATE 30 Pro are implementata abia cum o functie de inregistrare video 4K la 60 FPS, si e prezentata ca fiind ceva important, ceea ce are iPhone 11 Pro e ireal. Capacitatea de a inregistra clipuri video 4K la 120 FPS este ceva ce iPhone 11 Pro poate face multumita noului procesor performant, si a noilor camere.

iPhone 11 Pro DISTRUGE Huawei MATE 30 Pro, NOTE 10 cu o Functie in PREMIERA

iPhone 11 Pro are ceva ce nu credeam ca vom vedea prea curand pentru telefoane mobile, si acesta este un prim pas facut spre trecerea de la inregistrarea video 4K la 8K. Desigur ca pana acolo mai avem cativa ani, insa iPhone 11 Pro arata ca telefoanele cu putere de procesare mare pot oferi si functii extrem de interesante.

“Datorită senzorilor camerei incredibil de rapide, iPhone 11 Pro este capabil să producă 120 de cadre pe secundă, alternând între expuneri standard și cadre de expunere scurtă. Procesorul de semnal de imagine și codificatoarele video analizează fiecare cadru în acest moment pentru a captura cât mai multe detalii posibile. Pentru a o duce și mai departe, Neural Engine folosește învățarea mașinii în timp real pentru a optimiza diferitele componente ale scenei. De exemplu, ar putea încuraja persoana în prim-plan, reducând totodată zgomotul și îmbunătățind culoarea pe cer. Totul se întâmplă instantaneu și automat.”

iPhone 11 Pro va permite inregistrarea 4K la 120 FPS, cel mai probabil, doar in noul format HEVC al celor de la Apple, ceea ce ar putea face dificila vizualizarea dincolo de Mac-uri. Totusi, clipurile video de acest gen vor ajunge si pe YouTube, dar nu imediat, ci dupa ce se si implementeaza suport pentru ele.