Pentru Samsung GALAXY S11 sunt Pregatite MARI SCHIMBARI in 2020

Samsung GALAXY S11. Pentru noua serie de telefoane sunt pregatite schimbari foarte mari in 2020, compania coreeana dorind sa le ofere clientilor imbunatatiri majore.

Pentru Samsung GALAXY S11 sunt Pregatite MARI SCHIMBARI in 2020

Samsung GALAXY S11. Anul 2020 va aduce schimbari foarte mari pentru aceasta serie de telefoane, chiar daca in final nu va avea aceasta denumire, ci una noua, iar acum vorbim despre ceva mult mai important. Pentru anul 2020 s-ar parea ca Samsung se gandeste sa faca modificari pentru ecranele pe care le va implementa in seria Samsung GALAXY S11, astfel ca ar trebui sa vedem diagonale mai mari pentru dispozitivele care vor fi puse in vanzare.

Samsung GALAXY S11. Conform unor informatii aparute astazi, anul viitor vor exista tot trei modele in seria vanduta de catre compania Samsung, deci nu va mai exista vreun model 5G separat pentru ca nu va mai fi necesar. Partea interesanta este ca pentru Samsung GALAXY S11 sunt asteptate ecrane mai mari pentru toate modelele, ceea ce ar fi o veste foarte buna, deoarece toti clientii ar beneficia de o experienta de utilizare mult mai buna, in final.

Pentru Samsung GALAXY S11 sunt Pregatite MARI SCHIMBARI in 2020

Samsung GALAXY S11. Pentru modelul E, adica cel mai ieftin, este asteptata o crestere a diagonalei ecranului de la 5.8 inch la 6.1 inch, in timp ce pentur modelul stadard s-ar face trecerea de la 6.1 inch la 6.4 inch. Pentru Samsung GALAXY S11 Plus ar urma sa fie integrat un ecran cu diagonala de 6.7 inch, ceea ce l-ar pune inclusiv deasupra seriei iPhone 11, insa poate la egal cu Huawei Mate 30 Pro, care ar urma sa aiba un ecran la fel de mare.

Samsung GALAXY S11. Deocamdata lucrurile n-au fost definitivate de catre cei de la Samsung, insa e destul de probabil ca evolutia sa mearga in aceasta directie, mai ales ca lumea vrea ecrane mai mari. Pentru seria Samsung GALAXY S11 este deasemenea asteptata adoptarea ecranelor care sunt curbate spre marginea exterioara a carcasei, astfel ca si o crestere a diagonalei ar fi perfect normala, in final.

Samsung GALAXY S11. Noua serie de telefoane va fi lansata in primavara anului 2020, adica prin martie, dar prezentarea oficiala urmeaza sa aiba loc prin februarie, inainte de Mobile World Congress 2020.